700x476  Images Thumbnails Images Clanci Pajk1 Fill 700x476
Pismo Alberta Pajka upućeno Maziniju (15. avgust 1871. godine)  navodi planove za tri svetska rata, koji su viđeni kao neophodnost da bi se napravio Prvi Svetski Poredak. Preciznost događaja iznetih u pismu, koji su se već dogodili je neverovatna.

Pajk je bio mason, koji je osnovao mafiju 1860. godine. Verovalo se da je njegovo pismo izloženo u Britanskom Muzeju, što  nije istina.

Britanska biblioteka je i pismeno potvrdila da nikada nije imala takvo pismo u posedu. U pismu se pokazuje kako su sva tri svetska rata bila planirana generacijama.

Prvi svetski rat

„Prvi svetski rat mora biti izveden, kako bi se omogućilo Iluminatima da zbace moć Carske Rusije, i naprave Rusiju kao tvrđavu ateističkog komunizma.

Agenti Iluminata će dovesti do razmimoilaženja Britanskog i Germanskog carstva. Na kraju rata, komunizam će biti izgrađen i korišćen u cilju uništavanja drugih Vlada, i da bi oslabile religije…“

Studenti istorije će prepoznati da politički savez Engleske, sa jedne strane, i Nemački savez, sa druge strane je kovan između 1871. godine i 1898. godine, od strane Oto Von Bizmarka i ko-zaverenika Alberta Pajka. Oni su bili instrument za ostvarivanje Prvog svetskog rata.

Drugi svetski rat

„Drugi svetski rat mora biti podstaknut razlikama između Fašista i političkih Cionista. Ovaj rat mora biti izveden tako da nacizam bude iskorenjen do kraja, a da politički cionizam bude dovoljno jak, da bi pokrenuo jednu suverenu državu Izrael, u Palestini.

okom Drugog svetskog rata, Međunarodni komunizam mora da postane dovoljno jak, da bi mogao balansirati između hrišćana, (koji će biti uzdržani), a zatim ga držati na „proveri“ sve do trenutka kada bude bio potreban za  konačnu socijalnu kataklizmu.“

Nakon Drugog svetskog rata, komunizam treba da bude dovoljno jak, da počne da preuzima druge slabije Vlade. Na konferenciji, 1945. godine, na kojoj su prisustvovali Truman, Čerčil i Staljin, veliki deo Evrope je jednostavno predat Rusiji. Na drugoj strani sveta, posle rata sa Japanom, Kina je našla svoj put u komunizmu.

Čitaoci koji tvrde da uslovi za nacizam i cionizam nisu poznati u 1871. godini, trebalo bi da znaju da su Iluminati izmislili oba pokreta. Pored toga, komunizam kao ideologija izvire u Francuskoj za vreme revolucije.

702x358  Images Thumbnails Images Clanci Pajk3 Fill 299x152

Treći svetski rat

„Treći svetski rat mora biti prouzrokovan između političkih cionističkih i lidera i  Islamskog sveta. Rat mora biti sproveden na takav način da ova dva sveta uništavaju jedni druge, gde će se pridružiti i ostali narodi, naravno, još jednom podeljeni, do tačke potpunog fizičkog, moralnog, duhovonog i ekonomskog uništavanja..

Pustićemo nihiliste i ateiste, i izazvati društvenu kataklizmu, koja će u svom hororu jasno pokazati nacijama efekat apsolutnog ateizma, poreklo divljaštva i najvećeg krvavog previranja. Onda će svuda na svetu, krenuti borba građana sa manjinama i revolucionarima, i uništiće te razarače civilizacije.

politika-ekspres.net

SVET I REGION │ONLINE NOVOSTI DANA

Pratite najnovije vesti iz sveta i regiona, politička situacija, hladni rat Rusije i Amerike, aktivnosti evropske unije EU, teroristički napadi, borba protiv terorizma, migranti, Islamska država. U ovoj rubrici možete pronaći dnevni pregled štampe, online blic video reportaže, intervjue, aktivnosti vlasti i opozicije i još mnogo toga. 

ANKETA

Joomla forms builder by JoomlaShine