707x489  Images Thumbnails Images Clanci Arkan2 Fill 699x484

Na obeležavanju petnaestogodišnjice smrti Željka Ražnatovića Arkana dogodio se skandal koji je do danas skrivan od javnosti.

Njegova sestra Jasna ponela se veoma grubo prema Arkanovoj supruzi Ceci jer je, ničim izazvana, s nadgrobne ploče sklonila korpu u kojoj je folk zvezda donela žito i posluženje. Tu korpu je na to mesto spustio Arkanov sin Veljko. To je veoma razljutilo pevačicu, videlo se da ju je to veoma pogodilo, ali ni na jedan način nije odreagovala. Međutim, tu nije bio kraj provokacijama najstarije sestre pokojnog Arkana. Posle opela, ona je održala govor koji je dodatno podgrejao već neprijatnu atmosferu.

"Poslednjih petnaest godina bratu organizujem parastose, a od sledeće godine će to raditi njegov sin Nikola, koji se vratio u Srbiju"

Ona je krenula još da govori, a šta se potom dogodilo pogledajte na sledećoj strani

politika-ekspres.net

ESTRADA │ONLINE NOVOSTI DANA

Pratite najnovije vesti iz sveta estrade i show biznisa, rijaliti program, takmičenja, Grand, Pink, Ivan Ivanović, Ognjen Amidžić, Ceca, Karleuša, javne ličnosti, koncerti, spotovi. U ovoj rubrici možete pronaći dnevni pregled štampe, online blic video reportaže, intervjue i još mnogo toga. 

ANKETA

Joomla forms builder by JoomlaShine