695x500  Images Thumbnails Images Clanci Toni Fill 611x440

Toni Bijelić, suprug pevačice Dragane Mirković završio je kod sudije za prekršaje jer je svog "majbaha" vozio brzinom od 213 kilometara na čas, u zoni u kojoj je ograničenje brzine 120 kilometara na čas, piše Alo.

Saobraćajci su Bijelića zaustavili u blizini Malog Požarevca u smeru ka Beogradu i na licu mesta mu napisali prekršajnu prijavu. Pošto je strani državljanin i ima austrijske papire, Bijelić je sutradan morao da se javi sudiji za prekršaje u beogradskoj Palati pravde.

Zakon o bezbednosti saobraćaja za ovakav prekršaj nalaže 15 dana zatvora, ili novčanu kaznu od 100.000 do 120.000 dinara.

"Toni se nije bunio, jer je znao da je pogrešio, a nije hteo da ulazi u raspravu jer je strani državljanin. Određena mu je novčana kazna, koju je istog trenutka platio i otišao svojim putem", navodi list.

Ni Bijelić, ni njegova supruga Dragana nisu odgovarali na pozive novinara. Podsetimo, oni su prošle godine imali saobraćajnu nesreću u Austriji, kada je na njihov "majbah" naleteo minibus. Od posledica nesreće, Dragana je neko vreme bila prikovana za krevet.

politika-ekspres.net

ESTRADA │ONLINE NOVOSTI DANA

Pratite najnovije vesti iz sveta estrade i show biznisa, rijaliti program, takmičenja, Grand, Pink, Ivan Ivanović, Ognjen Amidžić, Ceca, Karleuša, javne ličnosti, koncerti, spotovi. U ovoj rubrici možete pronaći dnevni pregled štampe, online blic video reportaže, intervjue i još mnogo toga. 

ANKETA

Joomla forms builder by JoomlaShine