706x402  Images Thumbnails Images Clanci Ib2 Fill 702x399

Sahranila sam sve što sam imala! Živim i postojim samo za dan kad ću saznati ko je ubio moje dete! Ne znam da li je nekome smetala zbog pameti i uspeha ili iz nekog drugog razloga, ja samo želim da krivac odgovara po zakonu.

Ovim rečima ispovest za Kurir počela je Nada Bodrožić, majka Ivane Bakić Bodrožić, koja je 11. decembra prošle godine nađena mrtva u sobi 326 hotela „Hajat“ u Beogradu. Zvanična istraga utvrdila je da je u njenoj krvi bilo kokaina i anestetika propofola, a postupak je pokrenut protiv medicinskog tehničara sa VMA koji se sumnjiči da joj je prodao lek.

Iako pretpostavlja ko je kriv za smrt njene ćerke, Nada Bodrožić, poslanica u pokrajinskom parlamentu, ne želi da ih otkriva bez dokaza. Skoro godinu dana od tragične smrti ćerke sigurna je samo u jedno, a to je da njena Ivana nije izvršila samoubistvo i da neko pokušava da zataška način na koji je preminula.

- Veliku sumnju budi mi to što uopšte nije utvrđeno vreme niti uzrok smrti moje ćerke. Nalazi su dali potpuno različite rezultate, patolog je pronašao da je umrla zbog propofola, dok se u toksikološkom nalazu sa VMA navodi da je uzrok smrti predoziranost kokainom. Nigde ne postoji ni zapisnik o pregledu leša - objašnjava svoje sumnje očajna majka.

Ona kaže da je dobro poznavala svoju ćerku i da zna da je volela život i imala velike planove za budućnost.

- Radila je na velikom međunarodnom projektu, ali je imala još veće planove privatno - već je išla na konsultacije o veštačkoj oplodnji jer je želela da se ostvari kao majka - kroz suze se priseća Nada.

Poslednji put kad je čula ćerku dogovarale su se da tradicionalno s prijateljima narednog vikenda okite jelku.

- Volela je da nam je kuća puna ljudi - dodaje ona.

politika-ekspres.net

ESTRADA │ONLINE NOVOSTI DANA

Pratite najnovije vesti iz sveta estrade i show biznisa, rijaliti program, takmičenja, Grand, Pink, Ivan Ivanović, Ognjen Amidžić, Ceca, Karleuša, javne ličnosti, koncerti, spotovi. U ovoj rubrici možete pronaći dnevni pregled štampe, online blic video reportaže, intervjue i još mnogo toga. 

ANKETA

Joomla forms builder by JoomlaShine

Go to top