700x473  Images Thumbnails Images Clanci Sijan1 Fill 620x418

Da bi Mirko Šijan i život dao za za svog najboljeg druga Veljka Ražnatovića, što je priznala i njegova majka Goca Božinovska, već nam je poznato! Zato nas i ne čudi što je stao u njegovu zaštitu nakon što je Cecinom sinu pretio Kristijan Golubović.

Sve je počelo od boks meča koji je nedavno održan u Beču, a u kome je Kristijan izgubio od Albanca Agima Abdulahua. Zluradi komentari su nakon toga zapalili društvene mreže, a Kristijan je na svom fejsbuku napisao kako je čuo da ga je Ražnatović negativno komentarisao. 

Kristijan Golubović javno je zapretio Arkanovom sinu Veljku Ražnatoviću da se više ne šali s njim, jer će mu u suprotnom iščupati uši. Međutim, ni Veljko nije ostao bez komenatara.

700x392 Images Clanci Sijan3

“Ne verujem da bi Kristijan krenuo na dečka od 18 godina. Baš će čovek od 40 da se mlati sa decom, ali kada bi kojim slučajem došlo do toga, naravno da bih gledao da odbranim Veljka da ga ne zadesi neka neprijatnost”, kaže Šijan

 

politika-ekspres.net

ESTRADA │ONLINE NOVOSTI DANA

Pratite najnovije vesti iz sveta estrade i show biznisa, rijaliti program, takmičenja, Grand, Pink, Ivan Ivanović, Ognjen Amidžić, Ceca, Karleuša, javne ličnosti, koncerti, spotovi. U ovoj rubrici možete pronaći dnevni pregled štampe, online blic video reportaže, intervjue i još mnogo toga. 

ANKETA

Joomla forms builder by JoomlaShine

Go to top