700x446  Images Thumbnails Images Clanci Dacic2 Fill 700x446

Opšte je poznato da su političari zauzeti ljudi, na stalnim putovanjima, ali su i jedni od najpoželjnijih ljubavnika. Bilo je dosta afera, ali uglavnom u političkim krugovima u vezi toga vlada zakon ćutanja i politički protivnici se ne napadaju "po ljubavnoj liniji".

Na ovoj slici možemo videti ministra Ivicu Dačića u zanosnom zagrljaju sa nepoznatom plavušom. Opšte je poznato da ministar preferira plavuše, kao i da voli da bude viđen u društvu lepih žena. Pre nekoliko godina se šuškalo kako je viđen u blizini zgrade Pinka sa pevačicom Ljupskom Stević, a spominjalo se i da Rada Manojlović ume da poseti zgradu ministarstva,

700x473  Images Thumbnails Images Clanci Dacic1 Fill 700x473

Takođe se šuška da je ova zanosna plavuša rado viđen gost na svim intimnim žurkama koje organizuje ministarstvo na čijem je čelu Ivica Dačić.

politika-ekspres.net

SRBIJA │ONLINE NOVOSTI DANA

Pratite najnovije vesti iz Srbije o politici, prosveti, štrajkovima, biznisu i ostalim temama. U ovoj rubrici možete pronaći dnevni pregled štampe, online blic video reportaže, intervjue, aktivnosti vlasti i opozicije i još mnogo toga. 

ANKETA

Joomla forms builder by JoomlaShine