698x394  Images Thumbnails Images Clanci Tuga1 Fill 620x349

Laslov kratak život isprepletan je tužnim događajima... Živeo je u hraniteljskoj porodici sa sestrom Lorenom. Otac i majka su ga ostavili kada su se razveli.

Srbija je i dalje u šoku nakon jezive tragedije u kojoj se troje mališana, Lacika Milenković (12), Kristijana Popović (15) i Danijel Ivanov (13) utopilo u vrtlogu Tise.

Za njima je ostao krik njihovih roditelja i vršnjaka koji su gledali kako se dave…

Ali i, možda najjači jecaji za dečakom herojem, 13-godišnjim Laslom Milenkovićem, koji, iako nije znao da pliva nije štedeo svoj život da bi spasao drugaricu!

Laslov kratak život isprepletan je tužnim događajima… Živeo je u hraniteljskoj porodici sa sestrom Lorenom. Otac i majka su ga ostavili kada su se razveli.

Svako je otišao svojim putem, a usvojila ga je porodica Šaran pošto nisu mogli da imaju svoju decu.

Kako kaže njegov očuh Jovan Šaran, niko nije mogao da ga stigne, a uprkos problemima bio je jedno srećno dete.

- Bio je hiperaktivno dete, voleo je da provodi vreme pored Tise. Iako mu je stalno zabranjivano da ne sme da se kupa, jer ne ume da pliva, nije slušao – ispričao je Jovan.

A onda se desilo ono najgore…

politika-ekspres.net

SRBIJA │ONLINE NOVOSTI DANA

Pratite najnovije vesti iz Srbije o politici, prosveti, štrajkovima, biznisu i ostalim temama. U ovoj rubrici možete pronaći dnevni pregled štampe, online blic video reportaže, intervjue, aktivnosti vlasti i opozicije i još mnogo toga. 

ANKETA

Joomla forms builder by JoomlaShine