704x475  Images Thumbnails Images Clanci Ubio1 Fill 640x431

Filip Dimitrijević (23) iz Beograda ubio se skokom na pločnik ispod Brankovog mosta. Telo nesrećnog mladića nađeno je juče oko 2.30 na mestu na kojem je nacrtano veliko srce.

Motiv samoubistva nije poznat jer mladić nije iza sebe ostavio oproštajno pismo, ali se nagađa da je to učinio zbog ljubavnih problema.

Tragedija se dogodila na šetalištu kod novobeogradske strane Brankovog mosta.

Imao suicidne namere

- Mladić je pao sa 15 metara visine na veliko nacrtano srce na šetalištu, iznad koga stoji natpis: „Sve je ovo premalo za kraj...“. Sve navodi na to da je motiv samoubistva neuzvraćena ljubav, ali to tek treba da bude utvrđeno - kaže za Kurir izvor iz istrage.

Prema rečima našeg sagovornika, mladić je i ranije imao suicidne namere, ali nisu poznati uzroci toga.

Ekipa Kurira posetila je juče Filipovu porodicu. Međutim, nesrećni ljudi od šoka nisu imali snage da komentarišu razloge zbog kojih se mladić odlučio na ovakav korak.
- Majka i sestra su slomljene bolom. Ništa proteklih dana nije ukazivalo na tragediju koja im se dogodila - rekao je jedan od rođaka koji je došao da izjavi saučešće i pomogne unesrećenoj porodici.

699x472  Images Thumbnails Images Clanci Ubio2 Fill 639x432

Jedan od Filipovih poznanika iz ulice kaže da mladić nije bio u vezi.
- Filip je imao devojku, ali su se razišli još pre godinu dana. Ne znam da li to ima veze sa njegovim samoubistvom - priča naš sagovornik.

Komšije za pokojnog mladića i porodicu imaju samo reči hvale.
- On je te večeri bio s drugarima i pola sata posle ponoći su se razišli. Niko ne zna šta se u njegovoj glavi dešavalo. Žao mi je Filipa, bio je dobar i uvek nasmejan. Uvek bi se ljubazno javio na ulici - rekla je komšinica koja nije želela da objavljujemo njeno ime.

Radnica jednog od obližnjih lokala kaže da je Filipa videla poslednji put pre tri dana.
- Ne mogu da verujem da se odlučio da uradi tako nešto. Bio je ovde u petak, bio je dobro raspoložen. Ne znam šta mu se desilo, izuzetno mi je žao tog dečka, ali i njegovih roditelja - istakla je potresena žena.

politika-ekspres.net

DRUŠTVO │ONLINE NOVOSTI DANA

Pratite najnovije vesti iz naroda, humanitarne aktivnosti, grupe građana, socijalni slučajevi. U ovoj rubrici možete pronaći dnevni pregled štampe, online blic video reportaže, intervjue i još mnogo toga. 

ANKETA

Joomla forms builder by JoomlaShine