701x567  Images Thumbnails Images Clanci Stalone Fill 541x438

Pri porođaju oštećeni su mu nervi lica. Obraz, usne i jezik ostali su paralizovani.

Kada je imao jedanaest godina, roditelji su mu prolazili kroz tešku krizu i na kraju su se razveli. Za svojih trinaest godina, promenio je više od deset škola, zbog lošeg ponašanja. U školi su ga vršnjaci stalno zadirkivali zbog nerazgovetnog govora, vređali ga i tukli.

Do 24. godine čistio je ćelije u zoološkom vrtu, radio kao portir i čuvar u noćnom restoranu. Sanjao je da postane glumac, posetio je više od 300 studija, svaki po četiri puta, ali su ga odbijali, zbog njegovog nerazgovetnog govora, niko nije želio da mu da ulogu glavnog glumca. Kada je imao 24. godine, zbog slabe finansijske situacije, glumio je u porno filmovima.

U svojoj tridesetoj godini, prodao je sav nakit svoje supruge, takođe zbog finansijske krize i ona ga napušta, zajedno sa njihovom jednogodišnjom ćerkom). Prodao je i svog psa, za samo 50 dolara, jer nije imao čime da ga hrani.

Iste godine, sedeo je sa društvom u jednom lokalnom baru i gledao boks meč. To ga je inspirisalo i u roku od dva dana, napisao je scenario za film, koji je uspeo da proda za 25.000 dolara, pod uslovom da se pojavi u glavnoj ulozi. Film je stekao veliki uspeh širom sveta i doneo mu više od milion dolara.

Taj film zove se 'Rocky', a ovaj dječak je Sylvester Stallone.

politika-ekspres.net

SVET I REGION │ONLINE NOVOSTI DANA

Pratite najnovije vesti iz sveta i regiona, politička situacija, hladni rat Rusije i Amerike, aktivnosti evropske unije EU, teroristički napadi, borba protiv terorizma, migranti, Islamska država. U ovoj rubrici možete pronaći dnevni pregled štampe, online blic video reportaže, intervjue, aktivnosti vlasti i opozicije i još mnogo toga. 

ANKETA

Joomla forms builder by JoomlaShine