700x508  Images Thumbnails Images Clanci Skandal7 Fill 700x508

Već dugo vremena se za Radojku Kesić, popularniju kao Dara Bubamara, vezuju po medijima mnogo mlađi muškarci. Do sada su osvanule avanture sa nekoliko sportista, a jednom od njih je čak slala i svoje golišave fotografije. Po estradnim krugovima kruži priča kako se Rada Dara uvek hvali svojim avanturama za jedno veče, a svaki put ističe koliko su njeni partneri godina mlađi od nje. Međutim, kao što smo spomenuli, do sada su je uglavnom vezivali za sportiste, košarkaše ili fudbalere, dok je sada došlo do totalnog preokreta.

700x399  Images Thumbnails Images Clanci Skandal8 Fill 659x376

Kako naš izvor navodi, svog novog "mladića" je upoznala na snimanju popularne emisije Amidži šou. Voditelja je isto veče, posle emisije, zvala nekoliko puta na telefon, tražeći broj telefone osobe koja joj se sviđa, a koja se nalazi u timu koji realizuje ovaj popularni šou. Nemajući kuda i znajući koliko je daleko Dara Bubamara spremna da ide, Ognjen Amidžić odbija da da broj telefona svog saradnika. Onda se Dara prebacila na politikologa i novinara Milovana Jovanovića, njihovog zajedničkog prijatelja. Ne poznavajući celu situaciju, u SMS poruci joj šalje njegov broj telefona. Tada počinje Darina popularna mreža u koju je upecan ovaj mladić.

politika-ekspres.net

ESTRADA │ONLINE NOVOSTI DANA

Pratite najnovije vesti iz sveta estrade i show biznisa, rijaliti program, takmičenja, Grand, Pink, Ivan Ivanović, Ognjen Amidžić, Ceca, Karleuša, javne ličnosti, koncerti, spotovi. U ovoj rubrici možete pronaći dnevni pregled štampe, online blic video reportaže, intervjue i još mnogo toga. 

ANKETA

Joomla forms builder by JoomlaShine