702x393  Images Thumbnails Images Clanci Sljuka2 Fill 500x279

Sredoje Šljukić zvani Šljuka je ubijen 27. septembra 2002. godine na Novom Beogradu. Njegov automobil je izrešetan dok je bio u njemu zajedno sa Zoranom Šljukićem, svojim bratom. Nikada za vreme života nije bio osđen, a za sebe je govorio da je zatvor video samo na filmu. Vratimo se prvo nekoliko godina unazad...

 “Čitam da je jedan beogradski kriminalac izjavio da nema nikog u gradu ko ga može pobediti u tuči ‘na ruke’. Mora biti da on živi u Konanovo doba. Ja se nikad nisam potukao. Dok on bilduje, ja vežbam u streljani”, pričao je Bane Grebenarević, poznati heroj sa asfalta koji se vrlo često hvatao da repetira svoj pištolj. U stanju velike agresije, 1994. godine upada u jednu teretanu na Zvezdari i puca u Sredoja Šljukića Šljuku, koji je tada bio prisutan sa svojom devojkom Tanjom. U opštem metežu, Šljukini telohranitelji uzvraćaju paljbu, pa u razmeni vatre jedina strada upravo nesrećna devojka Tanja. Grebenarević tada beži i skriva se u Budimpešti, gde se sklonio od policije. Nekoliko godina kasnije je ubijen na Bežanijskoj kosi, naselju gde je živeo upravo Sredoje Šljukič. Živeo je u elitnom delu naselja na Bežanijskoj kosi, gde danas svoje kuće imaju Lepa Brena i mnoge druge estradne ličnosti. Interesantno je da je broj registraskih tablica njegovog "audija A8" bio datum rođenja 77- 72.

politika-ekspres.net

KRIMINAL │ONLINE NOVOSTI DANA

Pratite najnovije vesti crne hronike, kriminal devedesetih, ubistva, iznude, atentati, masakri, teroristički napadi, kriminalne aktivnosti, hapšenja policije, online blic reportaže iz zatvora. U ovoj rubrici možete pronaći dnevni pregled štampe, online blic video reportaže, intervjue, aktivnosti vlasti i opozicije i još mnogo toga. 

ANKETA

Joomla forms builder by JoomlaShine