698x435  Images Thumbnails Images Clanci Tam2 Fill 646x403

Biznismen Dejan Palić ostavio je svoju devojku Tamaru Đurić zbog prevare. Navodno, pronašao ju je u prestoničkom hotelu, gde je boravila u sobi sa nepoznatom osobom. Nije se previše uzbudio, pošto je i prethodno bilo govora o njenom neverstvu. Došao je u hotel, pokucao na vrata sobe i kada su se otvorila, okrenuo se i polako otišao niz hodnk.

"Dejan je bio u Beogradu i razgovarali smo. Nije ljut na mene, ali će naš odnos biti prijateljski. Kao ljubavnici, bar za sada, ne možemo da funkcionišemo", oglasila se u domaćim medijima poznata starleta, učesnica Farme. Ona se, da podsetimo, u Lisoviću prvo poljubila sa Radetom Lazićem, zatim sa Milošem, a onda započela vezu sa Acom Živanovićem. Dakle, nije baš ni da je verna i odana, tako da ovi tračevi mogu biti istiniti.

700x405  Images Thumbnails Images Clanci Tam1 Fill 700x405

Da podsetimo, spominjalo se da je ovaj biznismen mnogo uložio u svoju, sada već bivšu, devojku. Nova kola, učešće u kreditu za stan, plastične korekcije na telu, sve je to išlo na njegov račun.

politika-ekspres.net

ESTRADA │ONLINE NOVOSTI DANA

Pratite najnovije vesti iz sveta estrade i show biznisa, rijaliti program, takmičenja, Grand, Pink, Ivan Ivanović, Ognjen Amidžić, Ceca, Karleuša, javne ličnosti, koncerti, spotovi. U ovoj rubrici možete pronaći dnevni pregled štampe, online blic video reportaže, intervjue i još mnogo toga. 

ANKETA

Joomla forms builder by JoomlaShine