701x438  Images Thumbnails Images Clanci Zg1 Fill 576x359

Takmičarka u Zvezdama Granda, Biljana Sulimanović, imala je dve stravične porodične tragedije neposredno pre odlučujućeg kruga takmičenja. Ona se izborila se za plasman u narednu fazu takmičenja, ali definitivno joj nije bilo lako da peva. Po njenim rečima, nije želela da izabere neku baladu, kako je ne bi ponele emocije i krenule suze na oči. Uspela je da prođe u naredni krug gde je probaal da zaboravi na sve crne misli o njenim najmilijima. 

"S obzirom da sam između drugog i trećeg kruga doživela dve velike tragedije jednostavno nije moglo bolje. Naime, prvo mi je preminuo rođeni deda, a posle samo petnaest dana preminuo mi je i rođeni stric za koga sam mnogo bila vezana...samo tri dana posle njegove smrti, morala sam da izađem na scenu", rekla je Biljana i dodala:

"Jednostavno ne može srce da plače a grlo da peva bar je to kod mene tako.. Ja kada pevam, pevam prvo srcem pa onda grlom a to u tom trenutku nije moglo."

politika-ekspres.net

ESTRADA │ONLINE NOVOSTI DANA

Pratite najnovije vesti iz sveta estrade i show biznisa, rijaliti program, takmičenja, Grand, Pink, Ivan Ivanović, Ognjen Amidžić, Ceca, Karleuša, javne ličnosti, koncerti, spotovi. U ovoj rubrici možete pronaći dnevni pregled štampe, online blic video reportaže, intervjue i još mnogo toga. 

ANKETA

Joomla forms builder by JoomlaShine

Go to top