699x524  Images Thumbnails Images Clanci Violina 3 Fill 480x359

Prava svadba pod šatrom ne može da prođe bez kvalitetnog soliste na violini. Malo je poznato kakvi postoje majstori ovog zanata. Uz zvuke njihove violine igra se kolo, kleči se pred ženama, razvijaju se flaše i čaše, a violinisti samo prikupljaju kajmak, odnosno bakšiš.

Tako je i na šabačkim proslavama, svadbama, rođendanima, ali i sahranama. Postoji nekoliko legendarnih violinista, za koje možemo reći da "kidaju" za violinom, ali jedna priča se i dalje pamti. Sukob dvojice violinista, Bobana Voza i Dragana Gurbeta, oko toga ko je stvarno kralj violine. Ta njihova svađa je pretočena u video snimke koji su kaćeni na Youtube. Neko bi rekao, kao u Bornksu, "beef" dvojice violinista kakav ne postoji u svetu.

700x473  Images Thumbnails Images Clanci Violinisti 1 Fill 574x387

Sada već pokojni Boban Voz je prvi pokrenuo ovu lavinu. Snimio je komentar za druge violiniste, sa fokusom na Dragana Gurbeta, a neko je taj snimak postavio na Youtube.

Žestok odgovor Dragana Gurbeta pogledajte na sledećoj strani.

politika-ekspres.net

ESTRADA │ONLINE NOVOSTI DANA

Pratite najnovije vesti iz sveta estrade i show biznisa, rijaliti program, takmičenja, Grand, Pink, Ivan Ivanović, Ognjen Amidžić, Ceca, Karleuša, javne ličnosti, koncerti, spotovi. U ovoj rubrici možete pronaći dnevni pregled štampe, online blic video reportaže, intervjue i još mnogo toga. 

ANKETA

Joomla forms builder by JoomlaShine

Go to top