"Svaka masonska loža je hram religije, a njena učenja predstavljaju versko upustvo" Albert Pajk, mason 33. stepena.

702x453  Images Thumbnails Images Clanci Vladari Sveta Miroljub Petrovic Fill 619x400

Koliko toga znate o masonima, ljudima koji navodno vladaju svetom. Želite da saznate odgovore na pitanja: Ko je Henri Kisindzer? U kakvoj vezi su masoni, nacisti i vatikan? U kakvoj su vezi vavilonska kula i evropski parlament? Kako se zloupotrebljavaju ljudska i verska prava? Ko i kako vlada svetom?

Odgovore na ova pitanja pokušao je da ponudi doktor Miroljub Petrović. On je osnivač i direktor Centra za prirodnjačke studije u Beogradu i Americi, i Instituta za prirodnu medicinu. Jedan je od osnivača Centra za antropološke studije u Beogradu koji se bavi problemom sekti.

Miroljub Petrović je direktni potomak najvećeg srpskog junaka iz Crne Gore, vojvode Radonje Petrovića. Takođe, direktni je potomak najvećeg srpskog junaka 15. veka Đurađa Kastriota Skenderbega. 

U proleće 2000. godine beogradska televizija "Palma" je emitovala serijal naučnih emisija sa Miroljubom Petrovićem pod nazivom "Čudesa stvaranja". Pogledajte ovu emisiju o masonima.

politika-ekspres.net

DRUŠTVO │ONLINE NOVOSTI DANA

Pratite najnovije vesti iz naroda, humanitarne aktivnosti, grupe građana, socijalni slučajevi. U ovoj rubrici možete pronaći dnevni pregled štampe, online blic video reportaže, intervjue i još mnogo toga. 

ANKETA

Joomla forms builder by JoomlaShine