699x453  Images Thumbnails Images Clanci Kurs Oralnog Seksa Moskva 2 Fill 640x414

Žena danas želi da se usavršava, da pohađa kurseve, seminare, skuplja poene itd. Ovo je idealna prilika da unaprede svoje sposobnosti i nauče kako da dovedu svakog muškarca do ludila. Ludi Rusi su analizirali u čemu žene žele da se usavršavaju i došli su do toga da je to učenje kako zadovoljiti muškarca. 

Kako "popušiti" muškarcu? U centru Moskve je otvorena škola za sve dame koje misle da postoji još prostora za napredak. Specijalni predavači u ovoj školi ističu da je to jedina škola tog tipa u svetu. I verujemo im.

699x459  Images Thumbnails Images Clanci Kurs Oralnog Seksa Moskva 8 Fill 639x420

"Najveći rizik za našu školu je strah kod žena za nečim novim. Tu je i određena doza sramote ukoliko se dozna da idu u našu školu. Neke sve to prevaziđu, dok neke krišom dolaze u terminima koji njima odgovaraju. Sve je na vrlo profesionalnom nivou i postoji nekoliko nivoa. Kada dođu u našu školu, predavači vrše testiranje i na taj načih klasifikuju učenice po tim nivoima", ističe direktorka ove škole.

699x464  Images Thumbnails Images Clanci Kurs Oralnog Seksa Moskva 5 Fill 640x424

politika-ekspres.net

ŽENA, MODA I LEPOTA │ONLINE NOVOSTI DANA

Pratite najnovije vesti iz sveta mode, ishrane, aerobika, teretane, vežbe, dijete, frizure, horoskop, recepti, predlozi za odevanje. U ovoj rubrici možete pronaći dnevni pregled štampe, online blic video reportaže, intervjue i još mnogo toga. 

ANKETA

Joomla forms builder by JoomlaShine