699x451  Images Thumbnails Images Clanci Vuk Jeremic 8 Fill 593x383

Vuk Jeremić predstavlja mladog političara, ali već sa gomilom iskustva. Kao ministar inostranih poslova putovao je po svetu i retko kad stigao da bude kući. Međutim, to mu nije smetalo da izgradi ljubavnu vezu i brak sa voditeljkom i urednikom drugog (i najznačajnijeg) dnevnika RTS. 

Kako je otpočela njihova ljubavna veza? Pre oko 15 godina upoznali su se preko zajednićkih prijatelja. Nataša (tada Lekić) je slušala priče o mladom političaru ispred kojeg stoji velika budućnost. Svoju karijeru je počela na TV Politika, da bi ime stekla i izgradila na TV BK kod Bogoljuba Karića. Bila je nosilac njihovog informativnog programa, neko u koga je Bogi imao puno poverenje, a za uzvrat je dobijala svu slobodu u uređivanju svog informativnog programa. Tada se spominjalo kako je u ljubavnoj aferi sa voditeljem BK Vesti, Barancom. Međutim, posle njenog odlaska na Javni servis, završila se i njihova veza, a ona upoznaje svog budućeg muža.

701x471  Images Thumbnails Images Clanci Vuk Jeremic 4 Fill 701x471

Sa televizije odlazi u periodu kada Vuk Jeremić treba da postane predsedavajući skupštine UN. Navodno, na godinu dana zamrzava svoju funkciju na televiziji i odlazi u Njujork. Tamo je bila veoma elegnatna i diskretna žena funkcionera, ućestvovala je u organizaciji koncerta Viva Vox i bila prava podrška svom suprugu. 

Tada je pričala kako se na televiziju neće nikada vratiti, jer odavno televizija nije ono što je nekada bila. Izgubila je poverenje u informativni program koji se prikazuje. Povukla se sa javne scene i posvetila se porodici.

698x392  Images Thumbnails Images Clanci Vuk Jeremic 6 Fill 655x367

politika-ekspres.net

SRBIJA │ONLINE NOVOSTI DANA

Pratite najnovije vesti iz Srbije o politici, prosveti, štrajkovima, biznisu i ostalim temama. U ovoj rubrici možete pronaći dnevni pregled štampe, online blic video reportaže, intervjue, aktivnosti vlasti i opozicije i još mnogo toga. 

ANKETA

Joomla forms builder by JoomlaShine