Reprezentacija Albanije se prošle godine plasirala na Evropsko prvnestvo i predstavljali su pravi strah za policiju zemlje organizatora. Ako pogledamo samo slike koje stižu iz Evrope, njihovi navijači definitivno ne žele da se promene i smire. Evropa je frapirana njihovim ponašanjem i željom za agresijom. Niko ne može da razume taj njihov poriv, ali divljaštvo koje iskazuju Evropa ne može da shvati.

Da li će ih UEFA kazniti? Jak lobi utiče na to da Albanija prolazi sa ovim bez kazne. Sve dok se ne dogodi neka velika tragedija. Onda će biti kasno.

701x472  Images Thumbnails Images Clanci Albanski Navijaci 1 Fill 610x410

699x486  Images Thumbnails Images Clanci Albanski Navijaci 2 Fill 608x422

Navijači iz Albanije očigledno nisu spremni za neka velika takmičenja. Definitino ne mogu ostaviti dobar utisak,uz sve te probleme šalju i političke poruke koje UEFA strogo zabranjuju. Možemo se samo setiti kako su u Beogradu na dronu, i u Lensu isticali zastavu takozvane Velike Albanije.

700x473  Images Thumbnails Images Clanci Albanski Navijaci 3 Fill 620x418

Još slika pronađite na narednoj strani.

politika-ekspres.net

KOSOVO │ONLINE NOVOSTI DANA

Pratite najnovije vesti sa srpskog Kosova i Metohije, politička situacija, enklave, društvo, albanski teroristi, sve o akcijama Kosovo je Srbija, humanitarne aktivnosti. U ovoj rubrici možete pronaći dnevni pregled štampe, online blic video reportaže, intervjue, aktivnosti vlasti i opozicije i još mnogo toga. 

ANKETA

Joomla forms builder by JoomlaShine