HOROR U ŠKOLSKOM DVORIŠTU! Šestak nađen kako leži, na njemu strašne povrede! Roditelji u Nišu pretrnuli od užasa!

U Osnovnoj školi "Ivo Andrić" u Nišu došlo je do incidenta kada je dvanasetogodišnjaku, učeniku šestog razreda u koškanju sa vršnjacima pukla ključna kost.

Povod nemilog događaja je to što je neko u školsko dvorište doneo štence pored kojih je primećen dečak za koga su učenici posumnjali da ih ugrožava pa krenuli da ih odbrane.

- Za vreme malog odmora učenik šestog razreda uzeo je ključ, otključao ulaza vrata i istrčao u dvorište. Za njim je krenula grupa dece iz drugog odeljenja šestog razreda i onda je jedan od dečaka zadao udarac drugom učeniku šestog razreda u stomak. Međutim, učenik osmog razreda je pritrčao da ih razdvoji i povukao drugog učenika, ne onog koji je prvi zadao udarac. Dečak je pao i tako zadobio prelom ključne kosti - potvrdila je direktorka škole Milica Vučković.

Povređeni dečak je kolima Hitne pomoći odmah prebačen u Klinički centar na Dečiju hirurgiju i ortopediju, a direktorka je o incidentu obavestila načelnika Školske uprave i policiju.

- Za vreme malog odmora učenik šestog razreda uzeo je ključ, otključao ulaza vrata i istrčao u dvorište. Za njim je krenula grupa dece iz drugog odeljenja šestog razreda i onda je ovaj mali zadao udarac drugom učeniku šestog razreda u stomak. Međutim,učenik osmog razreda je pritrčao da ih razdvoji i povukao drugog učenika,ne onog koji je prvi zadao udarac. Dečak je pao i tako zadobio prelom ključne kosti - potvrdila je direktorka škole Milica Vučković.

Povređeni dečak je kolima Hitne pomoći odmah prebačen u Klinički centar na Dečiju hirurgiju i ortopediju a direktorka je o incidentu obavestila načelnika Školske uprave i policiju.

Trenutno je poznata samo priča iz škole koju su deca ispričala direktorki ali pojedinosti koškanja, koje se desilo očito spontano, istražuje policija.

Nameće se pitanje kako su deca mogla sama da istrče u dvorište za vreme pauze kada im izlazak nije dozvoljen i da li je šestak prejako povučen ili mu je ključna kost pukla i pri padu na zemlju.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top