PRETUKAO SUPRUGU, PA POPIO SONU KISELINU: Šta je uzrok porodične tragedije u okolini Kragujevca?

Komšije kažu da je nesrećna žena bila vredna, da je prala i čistila koliko je mogla u teškim životnim uslovima

Ljubomora, težak život i bračne razmirice između Dobrivoja D. (61) i njegove nevenčane supruge Ljubinke P. (61), po svemu sudeći, uzrok su porodične tragedije koja se desila u trošnoj i zapuštenoj kući u naselju Bresnica u Kragujevcu.

Dobrivoje D, kako pišu mediji, došao je juče u kragujevačku bolnicu rekavši da je pokušao da se ubije tako što je popio sonu kiselinu kada je video da se i njegova nevenčana supruga ubila na isti način. Međutim, kasnije je policiji ispričao da ju je pretukao. Policija je u kući u naselju Bresnica pronašla beživotno telo žene, a tačan uzrok smrti utvrdiće obdukcija.

Prema priči komšija, Ljubinka se pre par meseci preudala, odnosno otišla da živi sa drugim čovekom. U tome je, navodno, posredovala i Dobrivojeva kćerka. On se, međutim, s tim nije mirio i činio je sve da Ljubinku vrati kući. Živeli su zajedno nekoliko godina.

- Došla je ponovo tu pre pet-šest dana. Nismo se bolje poznavali, čuli smo da su se često svađali. Tek kada je stigla policija, saznali smo da je pronađena mrtva u krevetu - priča jedna komšinica.

Dobrivoje je nekada radio u "Zastavi", ali komšije kažu da je bez posla bio više od petnaest godina. Struja u Dobrivojevoj kući, gde je živeo sa Ljubinkom, odavno je isključena. On, kažu komšije, ima decu iz ranijih brakova koja nisu živela sa njim.

- Ljubinka je njegova treća žena. Bila je vredna, prala, čistila koliko je mogla u tim uslovima, išla je u obližnju šumu i u torbama donosila drva da bi se koliko-toliko ogrejali. Takođe, prosila je po kragujevačkim ulicama. Šta se tačno dešavalo u njihovoj kući zasad pouzdano niko ne zna - pričaju u komšiluku.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji