POLJUBIO MALOLETNICU (15), PA UZEO BOMBU I KRENUO DA DIGNE SVE U VAZDUH! Danijel (32) je napisao BIZARNU POSVETU pre nego što je ubijen! (FOTO)

Danijel J. (1985) iz Kraljeva, koji je uživo prenosio napad na policiju na svom Fejsbuk profilu, i koga je policija ubila jer je pretio bombom, najavio je ovaj čin već 5. septembra kada je pisao o svojoj devojci na Fejsbuk profilu!

Naime, on se s njom "pozdravio" na jeziv način, a čini se da niko od prijatelja nije reagovao na to da je devojka maloletna!

- Moje odluke su sasvim jasne, odlučio sam šta sam odlučio, i u tome niko ne može da me spreči, jer ja se živ ne predajem - napisao je D.J..

"Od svih devojaka koje sam do sad imao,ovo je jedna od najlepsih i najneznijih devojaka.

- Voleo sam njene slatke laži jer svaka laž koja je izlazila iz njenih usta, to su bila usta koja sam ja ljubio.Njen pogled i osmeh,meni su značili sve. Znala je kad sam ljut na nju, ali bi mi uvek pritrcala u zagrljaj da me smiri. Znala je moju dusu, znala je da je volim i da joj prastam sve. A nije znala da sam bio spreman zivot svoj da dam za nju.Ona je moje sve. Ali ova prokleta sudbina ce da nas rastavi. Moje odluke su sasvim jasne, odlučio sam to šta sam odlucio, i u tome niko ne moze da me spreci jer ja se živ ne predajem.

P.S. Bejby...ako postoji život posle smrt, voleću te i tad".

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji