BILJANA SRBLJANOVIĆ: Srbija da prizna Kosovo! VUJADIN SAVIĆ: Priznaj ti da si narkomanka!

Fudbaler, iziritiran Biljaninom kolumnom u kojoj poziva Vladu da prizna Kosovo, poručio joj da javno kaže da se drogira.

Vujadin Savić poručio je Biljani Srbljanović da prizna da je narkomanka. Nakon što je dramska spisateljica u kolumni objavljenoj u nedeljniku NIN apelovala na Vladu Srbije da prizna nezavisnost Kosova, mladi fudbaler se njoj veoma direktno obratio putem Tvitera.- Biljana Srbljanović: Srbija da prizna Kosovo! - Je l’? A ti priznaj da si narkomanka! - napisao je Savić, koji igra za Crvenu zvezdu.

Vujadina je izrevoltiralo to što Srbljanovićka traži priznavanje Kosova, pa je on zatražio od nje da ona prizna da je narkomanka.- Nemam ništa da dodam, sve što sam imao napisao sam na Tviteru - rekao je Vujadin.

Do komentara Biljane Srbljanović nismo došli, jer je njen mobilni telefon do zaključenja broja ostao nedostupan.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top