OTKRIVAMO ISTINU: Ovo su MRAČNE TAJNE američke baze „BONDSTIL“ na Kosmetu!

Dolaze mnogobrojna svedočanstva da je potpuno nejasno čime se bave Amerikanci u Bondstilu, poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov u Beogradu i time izrekao ono o čemu se na Kosovu govori upola glasa i zbog čega se, kažu upućeni, tamo čak i gubi glava.

Svoju vojnu bazu Amerikanci su sakrili gvozdenom zavesom. Unutra ulaze samo odabrani, kontrola je rigorozna, a mnogobrojni navodi da je Bondstil centar iz kog se narkotici distribuiraju po celoj Evropi, da se tamo obučavaju teroristi, regrutuju špijuni i ubice… nikad nisu argumentovano demantovani.

Lavrov je o Bondstilu govorio objašnjavajući ulogu Rusko-srpskog humanitarnog centra u Nišu. – U istom regionu, na teritoriji Srbije, na Kosovu, na osnovu odluke UN stvorena je američka baza Bondstil. Dolaze mnogobrojna svedočanstva da nije jasno čime se tamo bave naše američke kolege. Kao odgovor na te sumnje, oni nisu pozvali nikog da dođe u posetu – naveo je Lavrov, naglašavajući da su u niški kompleks pozvani predstavnici svih onih koji sumnjaju da je reč o humanitarnom centru i da se predstavnik SAD na licu mesta uverio u pravo stanje stvari.

Sagovornici Srpskog telegrafa saglasni su da Bondstil krije mnoge mračne tajne. Bivši obaveštajac srpske policije i učesnik rata na KiM Slavko Nikić kaže da je Bondstil od početka leglo kriminala u koje niko ne sme da zaviri i da je sigurno tamo isplanirana i likvidacija Olivera Ivanovića.

– Ta američka baza obučava teroriste, iz nje se trguje narkoticima, nekada i organima. Imam lična saznanja o tome. Preko Bondstila se švercuju narkotici tako što se dočekuju krijumčari iz pravca Turske, Bugarske, Makedonije i Albanije i preuzimaju se tovari koji se dalje transportuju na zapad. Nemam dilemu da iz tog zla dolazi nalog za ubistvo Ivanovića s obzirom na regrutni centar koji tamo postoji i obučava specijalce – otkriva Nikić.

Mračne tajne vojne baze

  • Čvorište za slanje narkotika ka evropskim zemljama
  • Centar za obuku terorista
  • Veliki prislušno-obaveštajni centar
  • Regrutovanje i obuka špijuna
  • Logistička baza i utočište za počinioce najtežih krivičnih dela

BEZ IKAKVE KONTROLE

Da se u Bondstilu nalazi prislušni centar, potvrđuje analitičar Miroslav Lazanski, koji se lično uverio u to. On tvrdi da ima saznanja da su pripadnici terorističke Kumanovske grupe evakuisani u tu bazu.

– Kad sam bio u Bondstilu, pre nekoliko godina, tamo je bio 525. američki izviđačko-obaveštajni bataljon, koji je došao direktno iz baze u Severnoj Karolini. Lično sam ih video i razgovarao sa njihovim komandantom. Ta jedinica se otvoreno bavi prisluškivanjem, imaju svu neophodnu opremu za radioelektronsko prisluškivanje svega – od fiksne do mobilne telefonije i svih mogućih radio-veza. Takođe, od upućenih ljudi čuo sam da se u Bondstilu sada nalaze pripadnici Kumanovske grupe – kaže Lazanski.

Haški osuđenik Veselin Šljivančanin smatra da nije samo Bondstil taj koji pravi problem državi nego i vršljanje vojnika NATO po jugu Srbije, u šta se lično uverio.

– Jasno je da je Bondstil baza u kojoj se radi sve ono što odgovara Amerikancima bez ikakve kontrole, pa ne čudi što odatle izviru najveća kriminalna dela – poručuje Šljivančanin.

Činjenice:

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top