SILOVAO DEVOJKU NA SEDELJCI U RESNIKU: Kad je čuo da ga je prijavila policiji, SKRIVAO se 2 meseca!

Beogradska policija uhapsila je N.S. (21) zbog sumnje da je u oktobru ove godine, na sedeljci u Resniku silovao M.A. (22). Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Zločin se dogodio 7. oktobra u kući druga uhapšenog mladića. Žrtva je policiji ispričala da ju je najbolja drugarica pozvala da idu na žurku kod njenog dečka, čiji su roditelji otputovali van grada. Ne sluteći ništa, ona je prihvatila poziv. Međutim, kada su ušli u kuću, shvatila je da su njih dve i N.S. jedini gosti.

- Radilo se o dečku njene najbolje drugarice i njegovom drugu, pa se nije uplašila. Mislila je da će se malo družiti, ne sluteći šta joj se sprema. Njena drugarica je u neko doba otišla sa dečkom u sobu na drugom kraju kuće, gde su imali seks, a M.A. je ostala sama sa napasnikom, koji je tada počeo da je spopada.

- Tražio je da i oni imaju seks, ali ga je ona uporno odbijala. Postajao je sve navalentniji, o čemu je M.A. pokušala da obavesti svoju drugaricu putem SMS-a, ali ova nije videla poruke. Situacija je bila sve napetija, M.A. je već bila prestravljena, pa je u jednom trenutku pozvala drugaricu mobilnim telefonom u nadi da će doći s dečkom i zaustaviti napasnika, ali ona nije odgovarala na pozive – dodaje sagovornik.

Kada je N.S. shvatio da neće ostvariti ono što je naumio, za M.A. je počeo pakao. Zgrabio je i odvukao u jednu od soba, gde ju je silovao. Nakon toga je nesrećnu devojku pustio nakon čega je ona istrčala plačući i otišla svojoj kući.

- Sutradan kada se pribrala prijavila je policiji šta se desilo. Inspektori su razgovarali sa njenom drugaricom i njenim dečkom, koji su tvrdili da ništa nisu čuli i da ni N.S. ni M.A. nisu zatekli kada su se vratili u sobu. Kada je čuo da ga je prijavila za silovanje N.S. je pobegao i skrivao se sve do hapšenja- dodaje sagovornik.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top