ĆUTAO O OVOME 25 GODINA: Arkan ošišao legendu devedesetih na ćelavo

Zvezda devedesetih, pevač Ivan Gavrilović, otkrio je do sada nepoznate detalje o svom druženju sa pokojnim Željkom Ražnatovićem Arkanom. Denser je ispričao da ga je komandant jednom prilikom naterao da se ošiša na ćelavo.

- Imao sam neki nastup tih ranih devedesetih i pre toga sam otišao kod frizera Dekija, koji je tada frizirao celu estradu. On me je naložio da me ofarba u neku neobičnu boju, obožavao je Boja Džordža pa je hteo da ličim na njega, čak me je i našminkao - pričao je Ivan u emisiji "Vikend šou".

Međutim, denser nije ni slutio da se na tom nastupu nalazi upravo Arkan, koji je, po pevačevim rečima, bio šokiran njegovim izgledom.

- Ulazim ja tamo i vidim komandanta kako sedi. Pozdravim se s njim, a on mi kaže: "Dođi 'vamo! Jesi li ti, bre, normalan? Gde ćeš tako da nastupaš kao derpe neki." Majke mi, to mi je rekao. Onda je nastavio: "Ko te je ošišao?" Ja kažem: " Pa, Deki. On frizira i vašu ženu" - otkrio je Gavrilović.

Po njegovim rečima, Ražnatović je odmah nazvao frizera Dekija, kome je očitao bukvicu:

- Rekao mu je: "Alo, šta si to uradio Ivanu? Vrati ga u normalu!" Ja sam ujutro u osam sati morao da idem kod Dekija da me ošiša - priča pevač kroz smeh.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top