POGLEDAJTE DRAMATIČNO HAPŠENJE Sedam interventnih ekipa razoružalo petoricu mladića

U kafiću "Museum" oko 13.40 sati u Uskočkoj ulici, u centru Beograda, uhapšena su petorica mladića, a svi su kod sebe imali po pištolj.

Kako saznajemo, do hapšenja je došlo prilikom redovne policijske kontrole.

Policajaci su zatražili od sve petorice mladića lične karte, a jedan od njih je to odbio, izvadio pištolj i krenuo da beži. Prilikom bekstva bacio je pištolj, a policajci su ga ubrzo stigli.

Sumnja se da je reč o ozbiljnoj kriminalnoj grupi, a u hapšenju je učestvovalo sedam interventnih jedinica.

U trenutku hapšenja u kafiću je bilo puno gostiju.

- Čim su ušli u kafić sva petorica su mi bili sumnjivi. Sedeli su za dva stola i domunđavali se. Taman sam prišla stolu da ih uslužim kada je policija ušla u kafić. Policajac im je tražio ličnu kartu, a jedan mladić je izvadio pištolj i izleteo iz kafića. Toliko sam se uplašila da sam pobegla u toalet - priča vidno uznemirena konobarica.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top