POLICAJCI NA GRANICI ZAUSTAVILI OVAJ CRNI MERCEDES: Poslali su ga odmah na skener z bog provere fabričkih šupljina i zaprepastili su se kad su videli šta je unutra!

Carinici i policajci su najpre detaljno pregledali vozilo, ali zbog nemogućnosti da se izvrši kontrola nedostupnih fabričkih šupljina, automobil je upućen na carinski mobilni skener

Zajedničkom akcijom carine i policije na graničnom prelazu Batrovci sprečen je pokušaj krijumčarenja gotovo 11 kilograma marihuane u pregrađenom rezervoaru.

Droga je otkrivena na izlazu iz Srbije, u automobilu MercedesE220 albanskih registarskih oznaka kojim je upravljao 23-godišnji albanski državljanin u društvu 27- godišnjeg sunarodnika.Carinici i policajci su najpre detaljno pregledali vozilo, ali zbog nemogućnosti da se izvrši kontrola nedostupnih fabričkih šupljina, automobil je upućen na carinski mobilni skener.Analizom dobijene slike javila se sumnja da je rezervoar za pogonsko gorivo pregrađen po dužini, zbog čega su policijski i carinski službenici morali da izvade rezervoar kroz prtljažni prostor automobila ne bi li utvrdili šta se zapravo u njemu nalazi.

Tada je potvrđeno da se sa donje strane rezervoara, u polovini u kojoj se nije nalazilo gorivo, nalazi prorez veličine 15x40 cm koji je zatvoren isečenim delom rezervoara i ulepljen crnim silikonom.

Tek kada su odvojili isečeni deo, službenici su u unutrašnjosti rezervoara ugledali skriveni sadržaj: 8 paketa marihuane, ukupne težine 10.788 grama.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top