VERSAĆE JAKNA VREDNIJA OD AUTA: Neverovatna cena jakne koju je nosio nekrunisani don crnogorske mafije u filmu Vidimo se u čitulji

Aprila 1996. u praskozorje, na Paštrovskoj gori, iznad Petrovca, uz magistralni put koji vodi ka moru, ubijeni su Vaso Pavićević, po mnogima nekrunisani kralj crnogorskog podzemlja i njegov prijatelj Joco Vujičić, obojica iz Bara.

Na licu mesta policija je pronašla propisno parkiran **opel kadet** kojim su se Pavićević i Vujičić kretali ka Baru. Pucano je u glavu obojice, moguće i zato što se znalo da nose pancire. 

Otkočeni **luger** kalibra 9 mm Vasa Pavićevića, pronađen je u futroli. U automobilu je nađeno zlato, novac i druge vrednosti, što znači da pljačka nije bila motiv. NJihova rodbina godinama s pravom traži imena ubica, ali ona su i dalje - nepoznata. 

Vaso Pavićević će ostati upamćen po čuvenoj Versaće jakni koju je imao u filmu Vidimo se u čitulji. 

Verovali ili ne, ta jakna je tada koštala neverovatnih 15.000 maraka koje je Vasa iskeširao.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top