ZEMUNAC SVEEEE: Čudna slika gde Marko Vrabac stoji sa opasnim beogradskim kriminalcem i najpoznatijim advokatom devedesetih (FOTO)

Pre nekoliko godina Marko Bošković Vrabac postao je pravi hit na internetu nakon što je prilikom jednog skupa izgovorio ono legendarno "SVEEE!". Snimak u kojem je glavna zvezda upravo ovaj Zemunac se širio munjevitom brzinom, a mnogi ljudi su često, u šali, govorili su to "SVEE!".

Fejsbuk stranica Legende devedesetih je objavila neverovatnu fotografiju na kojoj se nalazi zajedno sa Borivojem Borovićem, poznatim beogradskim advokatom i Zoranom Lepim Brankovićem koji ima lisice na rukama. Slika je nastala neposredno posle velike pucnjave u Beogradu. 

Zaista čudna fotografija...

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top