PLANIRAO SVADBU, A SPREMILI MU SAHRANU: Neočekivani obrt zločina nad mladim advokatom iz Jagodine

Advokat Nemanja Stojanović (27) ubijen je  u Jagodini u klasičnoj sačekuši ispred zgrade u kojoj živi, i to najverovatnije greškom! Mladi pravnik nije imao neprijatelje, niti mrlju u kratkoj karijeri, a vozi „audi“ kakav ima i jedan kriminalac u njegovom komšiluku, koji je možda bio prava meta.

Izvor iz istrage kaže da se ubistvo desilo ispred zgrade u kojoj je živeo ubijeni advokat. Stojanović se kobne večeri vratio iz grada, parkirao „audi“ i krenuo ka ulazu u zgradu gde ga je presreo ubica.

- On je u Stojadinovića ispalio četiri hica, koji su ga pogodili u grudi i glavu, nakon čega je pobegao. Za sada je izvesno samo da je reč o profesionalnom ubici, koji nije ostavio tragove za sobom, dok je o motivu veoma teško govoriti – kazao je izvor.

Prema njegovim rečima, Nemanja nije imao neprijatelja, pogotovo ne u jagodinskom podzemlju a tek je počeo da se bavi advokaturom u kancelariji svoga oca, poznatog jagodinskog advokata Miroslava Mikija Stojanovića.

- O motivu je zato teško nagađati, pa je zasad jedini logičan scenario da je greškom ubijen. Proveriće se i taj Nemanjin komšija iz kriminalnog miljea, koji vozi sličan auto. Naravno, istražiće se i mogućnost da je Nemanjin otac imao nekog neprijatelja koji bi želeo da mu se osveti preko sina, ali to je malo verovatno – zaključuje izvor.

Inače, Nemanjin otac se najčešće bavio parnicama u vezi sa nekretninama, imao je mnogo posla i obezbedio sinu i ćerki stanove, automobile i lagodan život.

Nemanjin prijatelj kazao je da je Nemanja bio energičan, elokventan i željan dokazivanja u advokaturi.

- Nije imao neprijatelje, a dobro je znao ko je ko u Jagodini i nikom nije dao povoda za ovako nešto – priča njegov prijatelj.  

On dodaje da je Nemanja imao verenicu i da je planirao svadbu.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top