KAKO SE MARKO BULAT UZ ZEMUNSKI KLAN NAVUKO NA KOKS: Dolazili su na splav Lukas, a Duško je morao da sedi za prvim stolom ispred mene (VIDEO)

"Ninoslav je bio stalan gost na Lukas i cela ta družina, ali ja sam bio uvek principilijan", govorio je Marko Bulat kod Milovana Marića u emsiiji, "Ninoslav bi tada izvadio 50-100 maraka i najljubaznije zamolio ako možeš da otpevaš 3-4 pesme za moje društvo". Objašnjava Bulat situacije kada bi krenuo da se pakuje sa svojim bendom, a članovi zemunskog klana bi se i dalje nalazili u društvu lepih devojaka na splavu. Valjda da bi se dokazali, hteli su da pokažu svoju moć da mogu jednog Marka Bulata naterati da otpeva još neku pesmu. Međutim, Bulat objašnjava da je uvek bio principijalan i da nikada nije nastavio da peva ako je završio.

"Ali ja sam dovoljno novca zaradio za večeras, ne radi se o novcu", odgovorio bi Bulat ninoslavu Simoviću. To je prvom prilikom dosta iznerviralo Simovića da mu je uputio oštre pretnje: "Sledeći put kad dođem polomiću i tebe i ovaj splav"

"Za splav me boli ku*ac, ali što bi polomio mene?", odgovorio bi mu Bulat.

"Zato što te tri puta lepo molim da nastaviš da pevaš", ponovo bi kroz pretnju govorio Simović.

"I 103 puta da si me lepo zamolio, ja bih te 103 puta odbio", nastavio bi do kraja sa svojom principijalnošću Bulat. 

"Postao je drag gost, i celo to društvo. I Dušan je dolazio par puta, sedeo je ispred mene i ne mogu da kažem da su kroz kafanu bili nekorektni", samo lepe reči je birao Bulat o zemunskom klanu: "Nikada neće maltretirati muziku ili konobare, ako nisu njihov nivo gde mogu da pokazuju svoju hrabrost i snagu"

Naravno, tuče su po splavovima su bili sastavni deo svake večeri. 

"Dosta sam tuča ja smirio jer sam znao sve goste, ali nekada ima situacije ne možeš da smiriš jer nisi u mogućnosti i vidim jedan momak, znam ga, ide prema njima sa flašom u ruci, a pevam ne mogu da ga upozorim ko su oni. I kada su ga videli, tu mu je bio kraj", nije ostao jasan Bulat šta je značio taj kraj, da li ubistvo ili su samo prebili dečka koji ih je prvi napao. 

A o muzici, splavu, atmosferi, doživljaju... Govorio je Bulat: "Svi su oni želeli da budu što bliže meni, to je valjda stvar prestiža da imaš prvi sto do muzike na Lukasu"

Naravno, svi oni su imali svoje omiljene pesme.

"Omiljena pesma Dušana Spasojeviča je bila Život je tamnica, a tad je bila i ona pesma na melodiju Bobana Zdravkovića i zvala se Ptičica, to je bio promenjen robijaški tekst"

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top