STRAVIČNI DETALJI SAČEKUŠE U NOVOM SADU: Teodora nije imala šanse, rikošet joj razneo vrat!

Teodora Kacanski (30), fitnes-instruktorka iz Novog Sada koja je u utorak uvece preminula od posledica ranjavanja, pogodena je sa tri metka, od kojih je jedan prošao kroz vrat, drugi je pogodio stomak, a treci levu butinu.

Nesrećna devojka nije imala šansi da preživi i sve vreme je bila na aparatima za veštačko disanje. Ubistvo devojke opakog momka iz Novog Sada delo je profesionalaca koji su pucali u glavu i gornji deo tela žrtve.

Nema naše Bobe

- Prilikom napada u kojima je meta u automobilu najčešće se puca u gornji deo vozila. Tako je bilo i nedavno u slučaju ubistva navijača Partizana Aleksandra Stankovića u Beogradu. Njemu je ubica sasuo rafal u glavu i najveći broj hitaca završio je precizno u gornjem delu tela i bili su smrtonosni. Tako je bilo i u napadu u Novom Sadu - kaže naš izvor iz istrage.

Njegove tvrdnje potvrdili su i rezultati obdukcije.

- Teodora je zadobila tri prostrelne rane. Jedan metak je prošao kroz vrat, drugi je završio u levoj butini, a treći u stomaku, zahvativši i oštetivši jetru i želudac, a izašao je na grudni koš. Inače, sve tri prostrelne rane zadobila je s leve u desnu stranu - kaže izvor Kurira nakon završene sudske obdukcije, dodajući da je devojka nakon što je preminula skinuta sa aparata i da nisu tačna nagađanja medija da su isključivanju sa aparata odlučivali njen otac i momak.

Njeni najbliži, otac Žarko, sestra Simonida i brat Nikola, zanemeli su od bola. Ne mire se sa surovom istinom da su Bobu, kako su je zvali, zauvek izgubili

Sama je zarađivala


Ko god je poznavao Teodoru verovao je da će njen mladi organizam izdržati.
- Bila je uvek nasmejana, vesela, svima spremna da pomogne. Zašto baš nju? Nedavno joj je majka umrla i sada ona odlazi kod nje. Niko od nas ne veruje da je nema. Ona je bila instruktorka fitnesa i nije zbog para bila s Nenadom. Borila se i zarađivala sama - kaže njena drugarica.

MOMAK NE SARAĐUJE S POLICIJOM

Ispituju se svi kontakti Teodorinog momka Nenada Stevića, njegovi poslovi, i da li je eventualno s nekim bio u sukobu, da li nekome duguje. On za sada ne želi da sarađuje s nama. Nadamo se da će reći ko bi to mogao biti jer devojka je stradala ni kriva ni dužna - saznajemo od izvora bliskog istrazi.

Kako smo već pisali, Stević ima oko 15 krivičnih prijava, uglavnom zbog krađa, džeparenja i prikrivanja. Navodno se bavio i trgovinom automobilima, ima lanac prodavnica, firmu za obezbeđenje...

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top