OPASNE VEZE: Ove ŽENE su zbog LJUBAVI sa ŽESTOKIM MOMCIMA izgubile GLAVE

Mlada Novosadanka Teodora Kacanski, upucana sa pet metaka u sacekuši, preminula je sinoc u Klinickom centru Vojvodine, a za sada se sumnja da je ova 30-godišnja instruktorka fitnesa izrešetana kao upozorenje njenom decku Nenadu Stevicu, mladicu odranije poznatom policiji.

Teodora je, nažalost, samo jedna od mnogih koje su nastradale ili ranjene zbog sumnjivih poslova njihovih momaka ili muževa.

Rade Caldovic (47) i novinarka Maja Pavic (25) likvidirani rafalima iz „heklera“ ispred Kluba književnika 14. februara 1997. Oni su ubijeni u 3.20 sati u centru Beograda. Svedoka nije bilo, a istraga je utvrdila da su dvojica napadaca bila skrivena u bašti Kluba književnika, gde su cekali pogodan trenutak da napadnu.

- Centa je ubijen po poznatom „beogradskom receptu“ iz devedesetih. Napadaci su sacekali da izade iz kluba u koji je cesto dolazio. Cim je s devojkom seo u svoj „reno espas“ i ubacio kljuc u bravicu motora, ubijeni su rafalima iz automatskog oružja s prigušivacem. Ubrzo nakon dvostrukog ubistva naden je zapaljeni džip koje su ubice ostavile nedaleko od centra grada - ispricao je Kuriru izvor iz istrage.

- Poslednjih nekoliko meseci pred ubistvo vidali su ga kako slobodno sedi na javnim mestima, uglavnom s Majom, s kojom je poceo da zida i zajednicku kucu. Moguce je da je Caldovic nakon povlacenja iz krupnih poslova poceo da gubi opreznost ili je bio uveren da mu ni od koga ne preti opasnost - kazao je naš sagovornik.

Jedan od slucajeva takozvane “kolateralne štete” bilo je ubistvo Jelene Ðordevic 18. juna 1995. godine u kaficu “Dambi”, u sportskom centru “Olimp” na Zvezdari, koja je sedela sa svojim momkom Goranom Marjanovicem, zvanim Goksi Bombaš, cije ubistvo je narucio Sreten Jocic, poznatiji kao Joca Amsterdam.

Sa njima su bili i prijatelji Miodrag Petrovic, ali i bracni par Kovacevic i njihovo dvoje dece od dve i pet godina. Maskirani napadaci su upali u kafic i iz automatskog oružja ispalili nekoliko rafala prema njima. Marjanovic i Ðordeviceva su teško ranjeni, devojka je preminula istog dana, a Marjanovic nekoliko dana kasnije.

Ranjeni su i Petrovic i Kovacevic, kao i njegova supruga, koja je ostala doživotni invalid. Jocic je zbog narucivanja ubistva Goksija Bombaša osuden na 15 godina zatvora i kaznu izdržava.

Mlada Šapcanka bila je u vezi sa Dušanom Rosicem i sa njim u momentu kada je 5. oktobra 2009. godine, u centru Šapca, eksplodirala bomba podmetnuta pod njegov džip „opel antara“. Na srecu, devojka je prošla samo sa lakšim ogrebotinama, dok je Rosic od zadobijenih povreda odmah preminuo.

Ivana Bogicevic (32) iz Ledinaca, izrešetana je 5. februara 2015. godine u Sremskoj Kamenici, a "poslovanje" njenog supruga Ljube Bogicevica povezivalo se sa drogom.

Na nju je, dok je vozila “pasat” sa zatamnjenim staklima novosadskih tablica, ispaljeno više od 20 metaka, a napadac je pobegao. Samo osam meseci pre toga, Ljubo Bogicevic je takode bio na meti atentatora, ali je i tada ostao “neokrnjen” dok su dva metka pogodila i ranila kik-boksera Igora Ognjenovic, koji ga je dovezao do kuce. Veruje se da je Ivana upucana umesto supruga.

Možda najpoznatija “slucajna žrtva” bila je Jasmina Opacic, supruga Nenada Opacica, vode veternickog klana. Sa izabranikom svog života Jasmina je ubijena 28. februara prošle godine u Ulici Brace Dronjak u Novom Sadu, posle proslave 22. godišnjice braka.

Opacic je došao na godišnji odmor iz sremskomitrovackog zatvora, gde je izdržavao dugogodišnju kaznu kao jedan od vodecih ljudi organizacije Firma, koja je povezivana sa trgovinom velike kolicine droge. Policija je utvrdila da ih je ubio Janoš Pnajder, zvani Pendula koji je kasnije naden mrtav u Ceškoj, a zlocin je navodno organizovao Jovan Kecman Coja.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top