KLAN KOJIM RUKOVODI NEKADAŠNJI AGENT DB SFRJ: ŠOKANTNO! Albanska mafija kupuje Srbiju!

Interkontinentalni mafijaški klan, kojim rukovodi nekadašnji operativac Državne bezbednosti SFRJ Daut Kadriovski, osvaja Srbiju i Crnu Goru kupovinom placeva i izgradnjom nekretnina.

Oni nekretnine kupuju pre svega na podrucju Beograda, Vojvodine i crnogorskog primorja, otkriva izvor „Alo!“ blizak vrhu bezbednosnih službi.

Na sastanku, koji su vode ovog klana pre dva dana održale u Londonu, dogovoreno je da se vec narednog meseca „opere“ 100 miliona dolara prljavog novca, i to tako što bi se podmitili korumpirani politicari i policijski zvanicnici, kako u Srbiji, tako i u Crnoj Gori i Makedoniji. Prema saznanjima naših izvora, pojedini politicari u svim zemljama regiona vec odavno su na platnom spisku ovog klana

- Kontroverzni biznismen s Kosova, koji je inace blizak sa bivšim visokim policijskim funkcionerom u Srbiji, ali i sa jednim bivšim srpskim ministrom, nedavno je u Tuzima predao kofer sa poprilicnom svotom u ruke crnogorskog politicara. Inace, u Crnoj Gori postoje tri lokacije - verski objekat u Tuzima, velnes centar u Podgorici i restoran u Ulcinju, na kojima se u tajnosti sastaju predstavnici ovog klana sa politicarima i biznismenima iz regiona. U Srbiji su to jedan poznati ugostiteljski objekat u Novom Sadu i hotel u Beogradu - otkriva sagovornik „Alo!“ iz bezbednosnih struktura. On podseca da su upravo vode ovog klana umešane u nedavnu paljevinu pravoslavnih crkava u Njujorku i Australiji, dok istovremeno u regionu finansiraju i pojedine politicare koji se lažno zaklinju u patriotizam i pravoslavlje.

- Cilj klana, u kome su pored Kadriovskog kljucni ljudi iz porodica Haradinaj, Keljmendi, Osmani, Gervala, Beriša i Mehmeti, jeste da novcem osvoje kljucne resurse na Balkanu. Najbolja ilustracija njihovog plana je recenica koju je Naser Mehmeti izgovorio u Londonu, a koja glasi: „Dok se srpska vlada bavi ekonomijom, mi cemo se baviti finansijama“. Slicna je situacija i u Crnoj Gori, gde je ovaj klan otvoreno krenuo i u rušenje aktuelne vlade Mila Ðukanovica. Prema našim saznanjima, pod plaštom ulaganja u hotelijerstvo i nekretnine, ovi narko-bosovi osvajaju teren za moguce odvajanje dela Crne Gore i pripajanje velikoj Albaniji kada se za to u buducnosti steknu povoljni geopoliticki uslovi - tvrdi drugi sagovornik „Alo!“, blizak uticajnim krugovima u Podgorici.

Stoga je, kako navodi ovaj naš izvor, mafijaški novac glavni pokretac izazivanja nereda i nestabilnosti, kako u Crnoj Gori, tako i na podrucju celog regiona, posebno u Makedoniji.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top