UBISTVO IZVRŠIO PROFESIONALAC: Ivča Plavi izrešetan iz kalašnjikova u srce

 Ivan Jovanović (45) zvani Ivča Plavi iz Jagodine, koji je ubijen hicima iz automatske puške kod „Četničke kafane“, pogođen je direktno u srce, saznajemo od izvora bliskih istrazi.

- Od deset metaka koji su ispaljeni iz automatskog oružja, osam su nađena u grudima Jovanovića. Po svemu sudeći, napadač ili više njih su profesionalci. Ubici očigledno nije zadrhtala ruka kad je tako precizno pucao u srce žrtve da bi bio siguran da je egzekucija uspela - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Ako je ispaljeno deset hitaca, koliko je čaura i pronađeno, i nema tragova po kombiju u kojem je pucano na Ivana, ubica je bio veoma precizan. Posle pucanja na glavnu žrtvu, preostala dva metka ispalio je Saši Petroviću (43) u levo rame i Jovanu Jovanoviću (26) u desnu nogu. Reč je o Ivanovom nerazdvojnom drugu Saši i Ivanovom bratancu Jovanu, koji su s njim izašli iz kafane. Ekipa s ubicom je pratila njihovo kretanje. Onda ih je neko pozvao telefonom i namamio u sačekušu. O motivu zločina nema pouzdanih podatka, osim sumnje da je reč o razračunavanju žestokih momaka.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top