Bivši učesnik Velikog brata OSUĐEN ZBOG PEDOFILIJE na četiri i po godine ZATVORA! (FOTO)

Iz kuće Velikog brata izbačen je odmah drugi dan nakon što je u javnost procurela informacija o tome da se protiv njega vodi krivični postupak

Aleksandar Neradin, bivši učesnik hrvatskog Velikog brata, na Županijskom sudu u Rijeci osuđen je na četiri i po godine zatvora na osnovu optužnice koja ga je teretila za "seksualnu zloupotrebu deteta"

Nepravosnažnom presudom Neradin mora snositi i troškove krivičnog postupka koji iznose 16 hiljada kuna, a oduzet mu je i računar i mobilni telefon koji se dovode u vezu s krivičnim delom, a na jednom od njegovih uređaja pronađen je i pornografski sadržaj.

Iz kuće Velikog brata izbačen je odmah drugi dan nakon što je u javnost procurela informacija o tome da se protiv njega vodi krivični postupak, a nakon izlaska iz kuće Neradin nam je tvrdio kako nije kriv, te da će isto dokazati i na sudu.

To je ponavljao i tokom suđenja, a kako je kazna manja od pet godina, Neradin ne ide odmah u pritvor i do pravosnažne presude, na koju se može žaliti ostaje na slobodi.

– Nisam pedofil i nisam imao nikakav fizički kontakt ni seksualni čin s maloletnom osobom. Ovde je reč o virtualnoj komunikaciji između dve ženske osobe, od kojih je jedna maloletna. Roditelji maloletnice prijavili su policiji tu komunikaciju. Preko IP adrese došli su do baznog rutera odakle je komunikacija stvarana, ali postoje sumnje kako se više osoba spajalo na taj ruter i da je mreža jedno vreme bila otvorena. Što znači da se bilo ko iz zgrade mogao spojiti – objašnjavao nam je nakon izlaska iz kuće Velikog brata Aleksandar Neradin.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top