Plava banda: Panduri popadali zbog uzimanja love napaćenom narodu!

Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole MUP- a, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Subotici, pohapsili su svoje kolege!

Oni su uhapsili osam policajaca iz Malog Iđoša. Od njih osmorice, petorica su osumnjičena za primanje mita, a trojica za zloupotrebu službenog položaja.

Njima je određen pritvor, zbog čega će ovi "čuvari zakona"  iza rešetaka provesti do 48 sati.

Oni se sumnjiče da su početkom ove godine, uglavnom na putu Mali Iđoš - Bačka Topola i u mestima Mali Iđoš, Feketić i Lovćenac, prilikom kontrole saobraćaja, od osoba koje su počinile saobraćajne prekršaje zahtevali i primali novac, kako ne bi evidentirali uočene prekršaje.

Na ovaj način, oni su oštetili budžet Srbije za oko 1.200.000 dinara.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top