NADA TOPČAGIĆ O IZJAVI U POLICIJI: Ovo je prava istina o porukama i braku Jelene i Zorana!

Pevačica Nada Topčagić, koju je smrt Jelene Krsmanović Marjanović veoma potresla, rekla je da je u policiji izjavila da nije videla SMS poruke koje je Jelena dobijala.

"Rekla sam policiji da nisam videla poruke koje je Jelena dobijala. Da sam znala ništa ne bih govorila, ali sada više ništa nije bitno", rekla je potresena Nada Topčagić 

"Ruku bih mogla da stavim u vatru da je to čista porodica i nikakva ljubomora nije postojala. Nikada nije on podigao glas na nju, niti je ona na njega. Ona nikada nije bila ljubomorna. Nije jednostavno bila takva devojka, nije stizala da bude od silnih obaveza, a Zoran je bio ponosan na nju. Mislio je da je najlepša i da najbolje peva. Da je ljubomoran, ne bi je puštao da ide u teretanu sama", rekla je Topčagićeva o odnosu koji su imali Jelena i Zoran.

"Nisam bila sa njima noć i dan, ali bi mi nekada rekla nešto, videla bih da je bila uplakana. Nikada nije bio povišen ton kod njih. Za mene je ona bila devojka, eto kako se ponašala", rekla je pevačica, koju je smrt mlade koleginice veoma potresao.

"Ne mogu da idem nigde, samo do prodavnice da uzmem novine i nazad, ne mogu da verujem šta se dešava, sve ih znam i ovo je veliki šok", rekla je pevačica.

Ubijena Jelena Krsmanović Marjanović Nadu Topčagić zvala je muzičkom majkom i mnogo vremena su provodile zajedno.

Podsetimo, Jelena je ubijena 2. aprila, nakon što je otišla na trčanje nasipom, gde je pronađeno njeno telo dan kasnije. Ona je brutalno ubijena sa 30 udaraca u glavu tupim predmetom. Nakon ubistva, njen suprug Zoran Marjanović zadržan je 48 sati na policijskom ispitivanju.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top