NEVEROVATNA OTMICA: Policajci su upali u kuću, a ono što su zatekli bilo je potpuno neočekivano!

Majka V. T. je odmah o svemu obavestila policiju, nakon čega se u priču uključilo i Više tužilaštvo, koje je delo okarakterisalo kao otmicu

Dva dana su policajci u istočnoj Srbiji radili na slučaju otmice V. T. (26) iz Bora. A, onda je u ponedeljak ujutru ona pronađena i ustanovljeno je da je - otela samu sebe! To je učinila jer joj je, kako je izjavila na saslušanju - falila pažnja!

Priča je započela u subotu, oko 20 časova, kada je V. T. sa svog mobilnog telefona rođenom bratu poslala SMS u kojem je pisalo:

„Vaša ćerka je oteta. Imate rok od dva dana da isplatite njen dug od 500 evra. Ako ne platite ili u blizini vidimo policiju, smestićemo joj tri metka u glavu. Posle toga, doći ćemo i po njeno dete.“ Nakon toga, V. T. je isključila svoj mobilni telefon.

Međutim, majka V. T. je odmah o svemu obavestila policiju, nakon čega se u priču uključilo i Više tužilaštvo, koje je delo okarakterisalo kao otmicu. Pripadnici borske i zaječarske policije su počeli da prikupljaju informacije, a prva je bila ta da je SMS upućen iz okoline Zaječara.

Saznalo se i da je V. T. u vezi sa momkom iz Zaječara, koji je imao lažan profil na društvenim mrežama, na kojima je postavio svoje fotografije sa pištoljem i noževima u rukama. Policija nije znala njegov pravi identitet, pa su na fudbalskoj utakmici u Zaječaru, igranoj u nedelju po podne, od navijača saznali o kome se radi.

Daljom potragom, policija je saznala da je momak V. T. iznajmio stan, posle čega su u ponedeljak, nešto iza ponoći, opkolili kuću u kojoj je on živeo. Kada su upali u stan, u njemu su zatekli V. T. i njenog momka, koji su mirno, sedeći na kauču, gledali TV.

Tek tada je potvrđeno da je devojka sama poslala SMS svom bratu, a na saslušanju u policiji je izjavila da joj je novac bio potreban, kao i da je to učinila jer joj je „falila pažnja“.

Ispostavilo se i da je V. T. svom bratu i ranije slala uznemiravajuće poruke u kojima ga je obaveštavala da je „muče i tuku“, ali da o tome ne priča roditeljima, pod izgovorom da će joj ubiti trogodišnje dete, koje, inače, čuvaju njeni roditelji.

Posle saslušanja, V. T. i njen momak su - pušteni na slobodu. Ustanovljeno je, naime, da krivičnog dela nema, jer je devojka tu poruku poslala svom bratu i nije počinila nijedno krivično delo.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji