SRBI OPLJAČKALI SEKIRAMA NAJLUKSUZNIJI HOTEL U PARIZU?! Ukraden nakit vredan 4,2 MILIONA EVRA! SVI SU OSTALI U ČUDU

Spektakularna pljačka izvedena je pre godinu dana kada je opljačkan jedan od najluksuznijih hotela u Parizu, odakle je ukraden nakit vrednosti više od 4 miliona evra! Sumnja se da je reč o Pink Panterima, među čijim članovima ima dosta Srba.

Deo plena, više od četiri miliona evra vrednog nakita, ukradenog u spektakularnoj pljački u hotelu Ric, usred Pariza, pronađen je, rečeno je iz policijskog izvora.

"Deo plena pronađen je pri privođenju trojice od petorice mogućih pljačkaša", rekao je isti izvor ne navodeći vrednost vraćenog nakita.

Jedan od pljačkaša u bekstvu, izgubio je torbu s nakitom i satovima, kažu u policiji.

Vrednost plena procenjena je na "više od četiri miliona evra", rečeno je u policiji. Evo kako je pljačka izvedena.

Petorica muškaraca, naoružanih sekirama, razbila su izlog luksuzne prodavnice koja se nalazi u hotelu, objavili su francuski mediji.

Trojica su uhapšena, a dvojica su u bekstvu, potvrdila je policija, prnele su agencije.

Veći deo plena je završio na crnom tržištu Crne Gore.

Luksuzni hotel Ric nalazi se na trgu Plas Vendom, u prvom arondismanu, u Parizu, na desnoj obali Sene.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji