DONEO JOJ CVEĆE PA IZVUKAO NOŽ: Miloševi poslednji statusi na Fejsbuku najavili krvavi pir! JEZIVO!

 Subotička policija je uhapsila 28-godišnjeg Miloša Čodanovića, osumnjičenog da je izbo nožem do smrti svoju bivšu suprugu Moniku Ikotić (43), u kući njene majke Julijane, a njegovi poslednji statusi na Fejsbuku ukazivali su na tragediju.

 Zločin u kući u kući Monikine majke Julijane i očuha Boroša Lukača dogodio se oko 9 časova, kada je Miloš kao i prethodnih dana svratio da vidi Julijanu. Niko od porodice nije slutio da će već u prvim momentima njegove posete da se dogodi užas, da će dvoje dece ostati bez majke, a majka bez ćerke.

"Tri godine je bio u braku sa Monikom, razilazili su se i ponovo nastavljali. Nismo se mešali, jer smo mislili da JE ipak ljubav u pitanju. Monika je radila u fabrici Kontinental, njihovo društvo je volelo i Moniku i Miloša. Nisu imali zajedničko dete. Monika je imala devojčicu (17) i sina (19) iz prvog braka. Odlični đaci su. Kod nas su kraće vreme živeli Monika i Miloš, a počeli su neki nesporazumi i otišli su da budu podstanari prošle godine, a onda se i razveli", kaže Julijana i dodaje da je Miloš samo ponekad bio agresivan, kad malo popije, ali da kobnog dana nije mogla da nasluti kakva nesreća će se desiti.

Ipak, Miloševi poslednji statusi na Fejsbuku ukazivali su na tragediju. Dan pre zločina, on je postavio tri objave u kojima se oprašta sa prijateljima.

"Sve velike ljubavi imaju tužan kraj, pa i moja. Neću biti s vama više, samo da bude srećna. Monika Ikotić, zbogom", napisao je Miloš.

Ovom statusu prethodila je pesma poznatog folk pevača Marka Bulata "Nebeska kafana", čiji su stihovi "Ne mogu boli da prebolim, jednog dana neću biti s vama, mene čeka nebeska kafana" takođe ukazali na teško psihičko stanje u kojem se Miloš nalazio.

Na kraju, na ovoj društvenoj mreži je napisao i "Molim najbolje drugare da ne puste suzu na mom grobu, pesmom da me isprate".

Monikina majka Julijana ispričala je da tako stravičnu tragediju ni po čemu nije mogla da nasluti.

"Doneo je cveće, izgledao je da hoće da se pomiri. Kada ga je Monika poslužila kafom, ustao, izvukao nož iz fioke i počeo da je ranjava. Nisam uspela da mu otmem nož. Onda sam istrčala iz kuće pozvala hitnu", rekla je ona 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji