Ovo je Sloba Debil iz Bele Crkve: Terao ženu da čuči na noši, vezivao je lancima, izgladnjivao, a ćerkicu (1) ...

Ubo me je šipkom u nogu, a ta rana se zagnojila, isekao me je po ruci i terao me da kažem da sam sama sekla vene, nije mi davao da jedem

Slobodan Ristić (25) iz Bele Crkve, koji je uhapšen zbog sumnje da je u četvrtak pretukao svoju nevenčanu suprugu Andrijanu L. (19) i njihovu ćerkicu A. R., nakon čega ih je zaključao u jednoj sobi svoje porodične kuće, nasrnuo je na njih jer je žena okrnjila pločicu u kuhinji.

Ispostavilo se da je tukao tokom trudnoće, izgladnjivao i terao da čuči na noši. Inače, Slobodan je u Beloj Crkvi poznat po nadimku Sloba Debil.

U četvrtak je suprugu spremala ručak i tom prilikom je okrnjila pločicu u kuhinji.

- Počeo je da viče na mene, ali sam ćutala kao i do sada. Počeo je da me udara, da me šutira i mene i dete. Kasnije je izašao i zaključao nas. Razgovarao je nešto sa majkom. Sigurna sam da su smišljali kako da mi uzmu dete - kaže Andrijana za naše medije.

Slobodan je zaboravio telefon u sobi u kojoj je Andrijana ostala sa detetom, a ona je uspela da pozove svoju majku.

- Moja majka me je našla zaključanu u sobi u kojoj je treštao televizor kako se ne bih čula. Kada je policija došla, Slobodan ih je napao i rekao da lažem.

Andrijana kaže da se nisu dobro poznavali pre deteta.

- Nismo se dobro poznavali. Bila je to ljubav na prvi pogled. Tukao me je i tokom trudnoće, a kada sam se porodila, sačekao je mesec dana, pa me je opet udarao. I dete je počeo da bije. Mala je istraumirana - kaže Andrijana.

- Jedno vreme mi nije dao da idem toalet, već sam morala na nošu. Ubo me je šipkom u nogu, a ta rana se zagnojila. Isekao me je po ruci i terao me da kažem da sam sama sekla vene. Nije mi davao da jedem.

Roditelji brane sina krvoloka i kažu:

- Nije on kriv, ona i njena majka i babe su bacile vradžbine na njega.

Takođe dodaju da on nikad nije zaključavao Andrijanu iako su na svim vratima katanci i lanci.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji