Kao u igrici GTA: Policijska potera ulicama Železnika (VIDEO)

Na društvenoj mreži Tviter osvanuo je snimak pod naslovom "Za to vreme u Železniku dečaci se igraju GTA sa murijom..." u kome je zabeležna policijska jurnjava ovim beogradskim naseljem za crnim automobilom u kome se na mestu vozača nalazila mlađa osoba najverovatnije srednjoškolac, koji se jurnjavom po ulicama poigravao sa policijskom patrolom.

Snimak, koji je prvo osvanuo na Instagramu, a onda se preneo na Tviter prikazuje policijsku poteru za crnim automobilom marke”subaru impreza”, za čijim volanom kako se može videti bila je mlađa osoba, najverovatnije srednjoškolac, koji prvo u punoj brzini uz škripu guma, kao u akcionim filmovima, uleće u krivinu uz burno najvijanje, reklo bi se njegovih drugara, dok ga u stopu prati policijska škoda sa rotacijom i sirenom.

Snimak prikazuje kako se oba vozila udaljavaju, a onda se odbegli vozač ponovo vraća istim putem, kao i policija i svi skreću u sledeću ulicu, gde se potera nastavila.

Valja dodati i da se na snimku osim vriske i navijanja čuje smeh mladića od kojih su većina srednjoškolci, koji su davali podršku odbeglom vozaču.

Takođe se čuje i jedan komentar: “Mnogo je on smiren brate”.

Za sada nije poznato kad je snimak nastao, ali se veruje da je to bilo danas u popodnevnim časovima.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji