SESTRA NASTRADALOG SREĆKA OGORČENA: Mog brata su ublll sinovi i žena, a samo je jedno osuđeno! Lagali su nas 5 godina da je živ, govorili da je van zemlje! A EVO ŠTA JOJ JE BRAT REKAO PRE SMRTI

Biljana Marković kaže da je nezadovoljna što je tužilaštvo olako poverovalo u odbranu Sonje, Lazara i Aleksandra Ljubenovića, koji su krivicu za smrt muža i oca svalili na Aleksandra

Biljana Marković, sestra Srećka Ljubenovića (43) iz Kučeva, koji je ubijen 2013. a njegov leš nađen tek prošle godine, nezadovoljna je činjenicom da je za Srećkovo ubistvo osuđen samo njegov stariji sin Aleksandar (25), dok se mlađem sinu Lazaru (20) i supruzi Sonji (49) nije ni sudilo.

Biljana smatra da su svi članovi porodice Ljubenović (Sonja, Lazar i Aleksandar) učestvovali u monstruoznom zločinu i njegovom prikrivanju, kao i da su imali i više nego dovoljno vremena da detaljno osmisle svoju odbranu.

Podsetimo, stravičan zločin otkriven je posle pet godina, a policija je uhapsila njegove sinove Aleksandra i Lazara, kao i suprugu Sonju. Međutim, Sonja i Lazar su odmah pušteni iz pritvora i oslobođeni optužbi, dok je Aleksandar osuđen na osam godina zatvora.

Sestra pokojnog Srećka kaže da je poslala protestno pismo Apelacionom sudu, u kojem je izrazila sumnje u rad istražnih organa, želeći da nadležni čuju i drugu stranu priče.- Ima dosta propusta, nelogičnosti i sumnjivih postupaka. Izvršena je velika manipulacija i učinjena nepravda. Odbrana Srećkovih sinova i žene, koji su u početku svi bili osumnjičeni a sada je to samo stariji sin, temeljila se na tome da je ubijeni bio nasilnik i da nisu mogli da podnesu život s njim. Sve što su oni govorili u istrazi je neistina. Počevši od činjenice da Srećko čak nije ni živeo s njima - počinje ispovest Biljana i nastavlja:

- Srećkov mlađi sin Lazar je oslobođen, iako je priznao da je nabavio pištolj kojim je Srećko ubijen i postao je ošetećena strana. Sonja je takođe oslobođena iako je priznala da je omamila muža, koga je stariji sin ubio. I sada su oni oštećeni, a ne mi, njegova porodica.

Poznati nasilnici

Ona ističe da su njena snaja i bratanci poznati kao nasilni i problematični i da tokom suđenja nisu verodostojno prikazali svoj život sa Srećkom

- Sonja je od početka braka pokazivala znake ljubomore i opsesije, maltretirala je Srećka na sve moguće načine, te je on često zbog toga bio odsutan i živeo je van Kučeva. I pored toga, on im je napravio kuću, poklanjao automobile, davao novac. Pre smrti je pričao da ne može više to da podnese - tvrdi sestra.

- Kako su izjave osoba koje su u tom momentu bile osumnjičene za izvršenje gnusnog zločina, koje poseduju bogate dosijee i koje su poznate kao vrlo problematične i nasilne, uzete kao verodostojne i istinite, bez bilo kakve provere - pita se ona.

Biljana kaže da su Ljubenovići, majka i sinovi, punih pet godina svesno lagali Srećkovu rodbinu i prijatelje da je on u inostranstvu.

- Pokušavali smo da stupimo u kontakt sa Srećkom, ali su oni uvek imali spremne odgovore. Javljali su se na njegov telefon i govorili da je on u Peruu kod druga. Iskoristili su podatke iz njegovog telefona, tako da su priče uvek bile smislene i poklapale se. Svima koji su ga tražili, odgovarali su sa njegovog telefona i pisali da je u inostranstvu i da je sve u redu - dodala je Markovićeva.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji