Šarić napravio ŠOU u sudnici! Sudija stigao da IZUSTI JEDNO - Darko viknuo "UKLJUČEN VAM MIKROFON"

- Zašto u pisanom obrazloženju presude za šverc kokaina niste naveli da ste odbili da mi oduzmete 47 miliona evra jer nije dokazano da potiču od droge, a to ste izgovorili prilikom objave presude? Ja ću vas da tužim!

Ovim rečima obratio se juče optuženi Darko Šarić sudiji Siniši Petroviću, na suđenju za pranje novca stečenog krijumčarenjem kokaina, koje je prethodno odloženo zbog izostanka optuženog Nebojše Jestrovića.

Šarić je sudiju optužio da mu je narušio pravo na pravično suđenje, kao i da zna "zašto te rečenice nema u presudi i zašto se izricanje presude nije tonski snimalo kao ostatak postupka".

Sudija Petrović mu je objasnio da nema obavezu da tonski snima i objavu presude.

- Moguće je da sam to rekao, ali taj predlog tužioca, kao ni naša odluka da ne oduzmemo imovinu zbog nedostatka dokaza, nije se odnosila na konkretni deo optužbi zbog kojih ste u tom postupku osuđeni - objasnio je sudija.

Nakon što je predložio pretres za četvrtak i ispraznio sudnicu, sudija je pozvao Šarića da priđe veću.

- Nije tačno da ja ne znam svoj posao... - stigao je da kaže sudija, nakon čega mu je Šarić skrenuo pažnju da mu je uključen mikrofon, koji je potom ugasio.

Podsetimo, Šarić je osuđen na 15 godina zatvora zbog šverca kokaina, a ta presuda nije pravosnažna.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji