SLIKA 5 DANA NAKON HEMIOTERAPIJE: Oni su HEROJI i njihova ljubav će vas naučiti mnogo! (FOTO)

Fotografija koja je počela da kruži internetom oduševila je sve bez obzira na godine i pol.

Naime, status jednog momka koji je uspeo da prebrodi opaku bolest i to zahvaljujući podršci njegove tadašnje devojke, sadašnje supruge, potpuno će vas raznežiti.

On je pored ovog statusa objavio i fotografiju iz najtežeg perioda njegovog života.

"Slika 5 dana nakon hemioterapija i jako teške operacije stomaka... moja kilaža oko 55 kg maksimalno. Ja u teškim bolobima.Jasno je k'o zaslužuje moju svu ljubav!Volela me je i sa 48 kilograma.Volela me je i bez trepavica i kose.Volela me je kad sam bio nesnosan, najgori i najbolji.Išla na kraj sveta za mene.Spavala po bolničkim hodnicima dok sam se lečio!Bežala sa posla i dolazila da spava sa mnom u bolničkom krevetu dok je sestre ne isteraju.Bilo je dana kada nije spavala po 4 dana i noći.Nikad nije rekla "umorna sam".

Bila je mlada, imala 18 godina i mogla da kaže "ajde bre ćao, šta će mi bolesnik sa rakom", kao što bi 99% fu*i reklo danas, ali ne, ona je ostala jača nego ikad i pobedili smo, zajedno.Danas imamo predivnu princezu i planiramo još mnogo malih anđela.Volim te, ljubavi", reči su posle kojih ćete se naježiti.

Razmislite, ljubav je ono što pokreće ljude i ako imamo ljubav i podršku voljene osobe možemo mnogo toga da postignemo! Tražite samo poštovanje, zaboravite na novac i izgled, to je prolazno. Ono što ostaje jeste duša čoveka, ne menja se koliko god godina neko imao!

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji