Print this page

MAJA RADANOVIĆ IMA 312 KILA I ZA SVE KRIVI SRBIJU: Pokušava da smrša u poznatom rijalitiju! Kad se probudi, zahvali se Bogu što nije umrla! OVO JE NJENA PRIČA

Maja Radanović je devojka od 33 godine, koja je u jednom momentu dostigla kilažu od neverovatnih 312 kilograma zbog čega joj se život prtvorio u pakao. Rođena je u Portlandu u Americi, roditelji su joj Srbi koji su otišli iz zemlje u potrazi za boljim životom.

Kao najgojaznija učesnica emisije kanala TLC "My 600 lb life", Maja je postala zvezda. Za njen višak kilograma, kako sama kaže, zaslužno je i srpsko poreklo jer smo "nacija čija se kultura vrti oko hrane".

Zbog razvoda, Majina majka je morala da radi mnogo više kako bi ih izdržavala, a Maja je utehu zbog usamljenosti pronalazila u hrani. Odlazak oca od porodice teško joj je pao pa je od desete godine počela da se dramatično goji. Na početku srednje škole imala je 136 kilograma, na kraju srednje škole 181. Sa 24 godine bila je teška 226 kilograma.

- Kad se probudim, prvo što uradim je da zahvalim Bogu što nisam umrla u toku noći jer mi je zdravlje u katastrofalnom stanju i znam da je pitanje trenutka kada ću umreti. I što je najgore, situacija je iz dana u dan sve gora. Mnogo je dana kad ne mogu ni da se istuširam - izjavila je Radanovićeva.

Maja je imala dečka, Kristijana kada je emisija počela sa emitovanjem, međutim, ubrzo je raskinuo sa njom. To ju je strašno pogodilo jer je već prošla sličnu epizodu - bila je u vezi četiri godine sa dečkom, bili su i vereni, da bi je on potom ostavio jer se plašio da ona zbog gojaznosti neće moći da rađa - kaže Maja.

Uz pomoć čuvenog doktora Jonana Nouzaradana, specijalizovanog za slučajeve morbidne gojaznosti, uspela je da skine prvih 50 kilograma.

Maja postepeno skida težinu, a napredak deli sa pratiocima kojih je sve više i više na društvenim mrežama.

Majin napredak publika napeto prati, a strogi lekar Nouzaradan čini se, vrlo je zadovoljan njenim napretkom.