Print this page

Potpuno izobličena, lice će joj se uskoro raspasti: Šta je čuvena zvezda napravila od sebe! (FOTO)

Čuvena britanska rijaliti zvezda, model i majka petoro dece Kejti Prajs (41), uslikana je u jednoj klinici za plastičnu hirurgiju u Istanbulu.

Kejti je poznata po tome što nikada nije krila da se više puta operisala, ali čini se da je ovoga puta stvarno preterala, jer mnogi isprva nisu mogli da prepoznaju o kome je reč.

Britanka je prvo želela da je operiše poznati hirurg dr Amer Kan, ali je on to odbio i upozorio Kejti da će zauvek upropastiti svoje lice ako nastavi sa operacijama.

"Svaka operacija sa sobom nosi rizik, jer se skoro sve rade u totalnoj anesteziji ili sa jakim lekovima. Ne preporučuje se da se radi više od tri intervencije na licu. Ne bih joj preporučio da nastavi sa operacijama.

Ona je još uvek mlada i mislim da je do sada uradila sve što je mogla. Sa svakom sledećom operacijom ona će potpuno izgubiti svoj izgled", objasnio je dr Kan.

Ipak, Kejti ga nije poslušala i otputovala je u Tursku, gde je smanjila grudi i ponovo uradila lifting lica i očnih kapaka.

 

"Mislim da je u najvećem riziku, zapravo, njeno psihičko zdravlje", dodao je hirurg.

Inače, Kejti je nedavno priznala da ne planira da prestane sa plastičnom hirurgijom, insistirajući da je njena misija na ovom svetu da bude savršena.

"Obožavam kada gledam rezultate operacije i uvek postoji nešto drugo što želim da promenim. Zar to ne bi želeo svako? Veoma se trudim da mogu da uživam u najboljoj verziji sebe", rekla je Kejti.