Ceca otkrila šta bi uradila kada bi saznala da je njena ćerka trudna!

Pevacica je priznala kako bi reagovala da joj Anastasija saopšti da je trudna

Pevaèica Ceca Ražnatoviæ u intervjuu za magazin "Star", otkrila je kako bi reagovala da joj ćerka Anastasija Ražnatoviæ saopšti da je trudna.

 Mladi su oni za to. Ne bih im savetovala da se upuštaju u te vode, jer nisu dovoljno zreli da postanu roditelji. Dete nije igračka sa kojom ćeš se poigrati i baciti je u ugao sobe. Ona zahteva svu moguću pažnju i ogromna odricanja - rekla je Ceca i dodala:

 A i da se desi, Bože moj, neka su živi i zdravi, to je moja krv i naravno da bih podržala. Nikad ne bih išla na to da se ta trudnoæa prekine i da neko zbog toga sutra nema potomstvo.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji