NISU ŽALILI PARA: Evo u kakvom luksuzu živi ćerka Mileta Kitića i Marte Savić! (FOTO)

Ona uživa u luksuzu - ogroman garderober, prostrano kupatil, bilijar sala, bazen... Evo kako izgleda luksuzni dom poznate porodice na Lekinom brdu!

Oni nisu žalili para, pa su za svakog clana porodice napravili po sprat. A tu je i unutrašnji bazen, koji ocas posla postane spoljašnji - dovoljan je samo jedan pritisak na dugme koji sklanja stakleni zid!

- Drugacije je kad coveka jedan ovakav luksuz saceka u životu na gotovo, a drugacije kada za sve ovo morate da se pomucite i radite. Polako i postepeno sve sam sama stvorila, svaki detalj u kuci sama sam kupila i namestila. Ništa od ovoga nije nam palo s neba. Nekada mi bude teško jer sama volim da brinem o ovoj kuci i ne mogu da se oslonim na druge ljude. Moram da vam otkrijem da sam ja osmislila sve detalje u kuci, i zbog toga sam ponosna na sebe. Imam jedan crni deo kuce, jedan beli, jer i sama umem da budem crna i bela. Isto tako veoma sam vesela i volim neke kic detalje jer smatram da su oni olicenje bogatstva, a ne kako se tumaci ovde kod nas - rekla je svojevremeno Marta.

- Svaka kuca treba da lici na gazdu, i mnogo mojih prijatelja zove me da im pomognem oko uredenja stana i kuce, i mene to ispunjava. Verujem da je velika greška to što nisam pocela da se bavim tim poslom - otkrila je pevacica svoje neostvarene želje.

Elena, cerka Mileta Kitica i Marte Savic, zapocela je muzicku karijeru, ali daleko drugacije od oca i majke.

Naime, ona je nasledila talenat od roditelja, ali su je privlacile nešto drugacije stvari, pa se odlucila za malo drugaciji muzicki pravac.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji